reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@AgaRS90 jak dzisiaj samopoczucie? Zobaczysz, że będzie wszystko dobrze no i czekamy na fotę :)
Ja teraz właśnie wychodzę z łazienki i zauważyłam lekko brązowy śluz... z 2tyg temu też taki miałam, 2 razy skorzystałam z toalety i już się nie pojawił.. jutro wizyta i już jestem cała chora. Nie jest to krwawienie czy nawet plemienie.. właśnie wracam z zakupów, może torby po prostu za ciężkie.. no nic teraz pozostaje mi tylko czekać

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz właśnie wychodzę z łazienki i zauważyłam lekko brązowy śluz... z 2tyg temu też taki miałam, 2 razy skorzystałam z toalety i już się nie pojawił.. jutro wizyta i już jestem cała chora. Nie jest to krwawienie czy nawet plemienie.. właśnie wracam z zakupów, może torby po prostu za ciężkie.. no nic teraz pozostaje mi tylko czekać

Na czas ciazy kup wozeczek na kołkach na zakupy

...marzenia mają wielką moc...

Tak sobie czytam internety xd i zobaczcie szansę na zajście w ciążę w dniu owulacji to tylko 15 procent, a wydawało by się że jest owulka jest seks bez zabezpieczenia więc ci stoi na przeszkodzie :o Dziele się z wami, odpowiedz jakiegoś lekarza na pytanie jakie są szanse na zajście w ciążę w poszczególnych dniach

Załączniki

• Screenshot_2017-11-22-10-54-36.png
    Screenshot_2017-11-22-10-54-36.png
    39,4 KB · Wyświetleń: 81
Tak sobie czytam internety xd i zobaczcie szansę na zajście w ciążę w dniu owulacji to tylko 15 procent, a wydawało by się że jest owulka jest seks bez zabezpieczenia więc ci stoi na przeszkodzie :o Dziele się z wami, odpowiedz jakiegoś lekarza na pytanie jakie są szanse na zajście w ciążę w poszczególnych dniach
Właśnie zajść w ciążę to nie tak prosto jak się wydaje [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli największe szanse na zajście w ciążę są dzień przed owulacja a ja sobie dzień przed nią przerwę zrobiłam :zawstydzona/y:

D dzwoni z pracy i mówi do mnie :
Od tego cyklu co dwa dni ! Jak lekarz Ci mówił żeby robić! Nie czekamy do płodnych ! Tylko cały cykl.
Chyba przy segregowaniu kartonów z dostawy ma za dużo czasu na myślenie [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli największe szanse na zajście w ciążę są dzień przed owulacja a ja sobie dzień przednią przerwę zrobiłam :zawstydzona/y:
A mówiłam Ci! Lepiej przed niż po, bo plemniki se poczekają na pewno, a jak seks będzie po owu to potem mogą się spóźnić.. dlatego my też intensywnie przed a jak pokazało owu to potem dzień po i nic żeby w ew zagniezdzeniu nie przeszkadzać.

A mówiłam Ci! Lepiej przed niż po, bo plemniki se poczekają na pewno, a jak seks będzie po owu to potem mogą się spóźnić.. dlatego my też intensywnie przed a jak pokazało owu to potem dzień po i nic żeby w ew zagniezdzeniu nie przeszkadzać.

Masz rację. Jak nie wyjdzie w tym cyklu to w następnym będę mądrzejsza i tylko przed owulacja i w trakcie a po już nie. Bo po ovu są najmniejsze szanse na zajście

Trochę mnie to podnioslo na duchu[emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciekawe czy sie sprawdzi bo u mnie byly przytulanka 2-1 przed i w trakcie owulacji:confused:

Do góry