reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny odpalcie piosenkę egzamin Ed Sheeran-Pefect ale zajebista
Dam jutro znać czy mój też nie spanikuje jednak i zobaczy te mrożące krew w żylach sceny kiedy aparat do usg zagłębia się w czeluściach....boże co ja pier*olę [emoji41]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Hihi ; ) dal rade zrobic da rade i pojsc

reklama
Mój był ze mną na usg dopochwowym ale nie uprzedziłam go jak to się robi bo myślałam że wie. Nastawiony był że usg to tylko przez brzuch ;) powiedział że się dziwnie czuł i na usg dopochwowym nie chce już być ale na normalne będzie ze mną chodził.

Dziewczyny a kiedy planujecie zacząć robić jakieś zakupy dla dziecka? Mnie już nosi :p
No to już możesz zacząć coś kupować. :-) tylko nie za dużo. Poczekałabym aż już będzie wiadoma płeć dzidziusia.
Większe zakupy typu łóżeczko wanienka wózek to z partnerem lepiej,żeby nosił do auta :-)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zjadłam na śniadanie 4 kromki chleba tostowego z szynka serem jajkiem i rzodkiewka to było 4 godz temu i dalej się czuje jak balon najedzona do wieczora chyba nic nie przełknę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny dostałam odpowiedź z laboratorium i napisali, że nie robią badania w kierunku HPV ze względu na fakt, że materiał do wykonania takiego badania (wymaz z dróg rodnych) musi być pobrany bezpośrednio w gabinecie lekarza-ginekologa. Nie wiem co o tym teraz myśleć. A cenowo tak to wygląda:
Grupa krwi - 38,00 PLN
Mocz - 8,50 PLN
HIV - 28,00 PLN
Toxo IgG - 22,00 PLN
Toxo IgM - 22,00 PLN
Pobranie materiału do badań - 3,50 PLN

reklama
Do góry