Też o tym myślałam, dzidzi w body do wózka i heja na spacerekNo to superi w fajnej porze roku będziemy rodzic będzie ciepło to i na spacerki będzie się chodziło
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o tym myślałam, dzidzi w body do wózka i heja na spacerekNo to superi w fajnej porze roku będziemy rodzic będzie ciepło to i na spacerki będzie się chodziło
![]()
Dokładnie super ze będzie lato zawsze to lepiej wyjść na spacerek niż zima dziecko ubierać i siebieTeż o tym myślałam, dzidzi w body do wózka i heja na spacereknic tylko spędzać czas na świeżym powietrzu z maluszkiem
no chyba że będą meeeega upały to wtedy spacer tylko rano, szybko szybko i do domu przed skwarem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja z młodą po tygodniu juz na pierwsze krotkie spacerki mykalam. Teraz mam nadzieję będzie podobnie.No to superi w fajnej porze roku będziemy rodzic będzie ciepło to i na spacerki będzie się chodziło
![]()
Ja też wierzę że tym razem się uda także nie mam innej opcji w lipcu będziemy szczęśliwymi mamusiami te sliczniutkie stupki i takie pyzate policzki jej już sobie to wyobrażam oby ten czas szybko zlecial@Nowaja16 ja też się nie mogę doczekać <3 mam tak wielką nadzieję że tym razem mi się uda
Czekają nas trzy wesela w przyszłym roku - w kwietniu - już będę kulką, pod koniec lipca i w połowie sierpnia i jeśli wszystko będzie w porządku nie mam zamiaru odpuszczać zabawyniech maluch się że ma imprezowych rodziców i bawi się z nami
już nawet o tym myślałam że wezmę którąś mamę do hotelu i o pewnej h dam jej maluszka a zawsze będę miała go pod kontrolą i będę mogła zajrzeć
nie chce się izolować od razu bo dziecko.. Zdrowe dziecko = szczęśliwa mama
a co do karmienia to coś się wymyśli, mam sporo czasu [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja też. Jutro 6+1/0 to od jutra siódmy zaczynam.Ja dopiero zaczęłam 7
Ale mam kryzys czasami jeśli chodzi o to...![]()
Normalnie jak jakaś dupa.. A muszę codziennie, czasem mam dzień że jak już widzę tą igłę to mi się na pawia zbiera.. Blee
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Heparyna... Codziennie taki zastrzyk :/ od 4 tyg od kiedy wiemOjesu, a co to jest?