reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej siedzę na poczekalni, prawie godzina opóźnienia...strasznie się boję [emoji33]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie denerwowalam zupelnie niepotrzebnie bo serducho jest....spokojnie kochana będzie dobrze :*
Moja corka wazyla 4200. Az sie boje co bedzie teraz, bo mowia, ze drugie dziecko zwykle rodzi sie wieksze[emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie strasz :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moja corka wazyla 4200. Az sie boje co bedzie teraz, bo mowia, ze drugie dziecko zwykle rodzi sie wieksze[emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Chyba nie ma reguły, bo corka pierwsza 3350, a syn miał 2750.

To ja miałam 2300 a brat 2200 bliźniak :) i donoszeni, mama nas naturalnie rodziła :) więc jak na cIążę blizniacza to super :)

Chyba nie ma reguły, bo corka pierwsza 3350, a syn miał 2750.

To ja miałam 2300 a brat 2200 bliźniak :) i donoszeni, mama nas naturalnie rodziła :) więc jak na cIążę blizniacza to super :)
No jak na blizniaki to wagi fajne. Moja znajoma urodzila trojaczki pi 2 kilo [emoji5]

To mnie pocieszylas. Licze na to, ze to dziecie sie tak nie spasie [emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moj Michas w 23 tygodniu wazyl 570 gramow. Duzo jak na ten tydzien, ale i tak nie byl dosc dojrzaly, aby dac rade.
Najmniejsze wczesniaki jak znam-mialam okazje z nimi pracowac to dwie dziewczynki z 25 tygodnia. Jedna 770 gramow a druga 800gramow.

Moj Michas w 23 tygodniu wazyl 570 gramow. Duzo jak na ten tydzien, ale i tak nie byl dosc dojrzaly, aby dac rade.
Najmniejsze wczesniaki jak znam-mialam okazje z nimi pracowac to dwie dziewczynki z 25 tygodnia. Jedna 770 gramow a druga 800gramow.
Ojj....drobnoutkie bardzo pewnie?
Czytalam ostatnio artykul że najmniejszy uratowany.wcześniak był z 21 tygodnia [emoji33]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry