reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w pietwszej ciazy farbowalam normalnie. Tetaz tez jestem umowiona na za tydzien[emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
A jak ja farbuję wlosy sama to tez nie ma problemu? Mój ukochany kolor mango z l oreala :-) nie chce sie z nim rozstawac

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
To ja raczej jeśli chodzi o cerę wyładniałam chociaż jakoś wielce nie miałam nigdy problemów ze skórą :) ale wstaje rano i można powiedzieć że jestem ładna haha :D plamienia ustały całkowicie i mam nadzieję że tak już zostanie :) wizyta dopiero 12 grudnia także muszę do tego czasu mieć nadzieję że jest dobrze ;) jakieś upływy mam ale nic zabarwione krwią :) apetyt mam raz lepszy raz gorszy, ale z reguły wieczorem nachodzi mnie na niestworzone rzeczy których akurat nie mam w lodówce.. :D dziś mój luby zrobi sushi [emoji496] :D zamiast surowej rybki będzie podsmażona więc wszystko tak jak być powinno :) trochę mnie czasami pobolewa podbrzusze ale zazwyczaj po nocy jakbym musiała się do stanu wyjściowego wrócić jakbym wszystko miała ściągnięte [emoji14] ciut mnie bolą piersi ale też najbardziej czuje to po nocy.. No właśnie noce - bezsenne - zasypiam dopiero jakoś po 2.. Wcześniej co bym nie robiła nie ma bata i nie usnę.. W poprzedniej ciąży spałam gdzie popadło a teraz nie wiem o co chodzi.. :/

p19u3e3k6u9sslfa.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A co do testów owu w tym cyklu wychodziły mi od 17 dc do testu ciążowego cały czas mocna krecha robiłam z ciekawości bo na początku myślałam, że mi się owi przesunęła

reklama
Do góry