reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Będzie dobrze! [emoji8] Trzymamy kciuki, a najważniejsze że możemy się tu wspierać i sprawiać aby każda z nas zaczęła optymistycznie myśleć i przeżywać te chwile [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie napisane [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny te mdlosci staja sie coraz silniejsze[emoji20]Im bluzej wieczora tym gorzej. O tej porze juz nie daje rady.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tulam :* ja tak mam ze wzdęciami, najgorsze wieczorem, a do tego dochodzą konkretne zaparcia. Nawet probowalam ostatnio mieszanki ktora zawsze na mnie dzialala przeczyszczająco czyli lekka kawka i banan no i nic z tego nie wyszlo. No ale to się powinno unormować myślę za jakiś czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Tak :) z tym, że ja już miałam 4 razy USG i na ostatnim w końcu widziałam serduszko :)

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ooo to super :) ja 30 dopiero jeszcze rodzinny ale ż tego co wiem i była u niej wczesniej moja bratowa to ma usg i pewnie mi zrobi :) A zaraz po niej idę zapisać się na wizytę u ginekologa, w Mutterpas są zawsze miejsca na 2 ciążę, więc Mutterpas zostaje mi po córce czyli tak zwana książeczka ciąży:)
Ja ze strachem mam tak samo, niby jestem spokojna bo wiem, że tak mogę pomóc dziecku ale jednak niepokój cały czas siedzi w głowie.
Szczególnie będę się bała koło 10 tygodnia bo wtedy serduszko pierwszego dziecka przestało bić...
W 10tyg będziemy trzymać wszystkie bardzo mocno kciuki zaciśnięte [emoji173]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam sie dzisiaj z grubsza pozegnac z wiara z pracy na przystanku. To bylo mile. Ledwo podeszlam a tu wszyscy nooo gratuluję, słuchy mnie doszły że Wam się udało itp itd :-) no i wlasnie wrocilam do domu i tak na godzinę patrzę....hehe o 21:45 to zwykle wchodzilam do szatni przed nocką :-) tak sobie żaetowalismy chwile że udalo mi się chodzic w ciąży na najlepsze miesiące -) bo przezimuję w domu sobie spokojnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja ze strachem mam tak samo, niby jestem spokojna bo wiem, że tak mogę pomóc dziecku ale jednak niepokój cały czas siedzi w głowie.
Szczególnie będę się bała koło 10 tygodnia bo wtedy serduszko pierwszego dziecka przestało bić...
Jak tu kolezanka posta nade mna napisala, też będę mocno kciuki w twoim 10 tc trzymac zeby serducho nadal bilo jak dzwon [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Wiecie co jest niesamowite? Że jestesmy sobie obce, jestesmy w różnym wieku, z różnych stron Polski a wet świata i TAK SIE WSPIERAMY! To na prawdę wspaniałe. Wiem, że mogę się tu tak po ludzku wygadać, podzielić obawami... Fajne są te lipcóweczki :)

Współczuję, oby szybko przeszły.
Mi na mdłości pomaga herbata z imbirem lub cytryną. Ale wolę imbir. Używam mielonego. Dodaję odrobinę i na jakiś czas spokój. W kryzysowych sytuacjach po prostu przykładam język do podniebienia. ( Metoda potwierdzona przez moją mamę a wcześniej babcię)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

O dziękuję narazie kupiłam cuksy miętowe spruboje z nimi :)

Wiecie co jest niesamowite? Że jestesmy sobie obce, jestesmy w różnym wieku, z różnych stron Polski a wet świata i TAK SIE WSPIERAMY! To na prawdę wspaniałe. Wiem, że mogę się tu tak po ludzku wygadać, podzielić obawami... Fajne są te lipcóweczki :)

Lipcóweczki najlepsza i chyba najliczniejsza ekipa na tym forum :-)

Btwo ciekawe koedy sierpnióweczki się pojawią, powinny na dniach chyba co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry