reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas to samo
Jak to mozliwe 8 mscy i nie spac 17-24 tak JuZ Tydz mimo gel na zeby placze nosic tylko
Zaczela spac na brzuchu to tez obawy mAm, normalny sajgon teraz , teraz spi Po mleku biedna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam wam na ząbkowanie camilie (czy jakoś tak ) taką jakby w kaspulkach wyciskana na ząbki dla dzidziusia. Mój chrzesniak jak miał takie ciężki okres z zabkami to właśnie to mu podawalismy i kilka sekund i robił się spokojniejszy. Także polecam

w57vpc0z8kh81mb5.png

reklama
Fajnie
emoji16.png
my przez Internet....jeszcze przez nk
emoji23.png

To ja przez fejsbuka mojej młodości czyli gadu gadu :D Mój mieszkał wtedy za granicą i losowo zagadał do mnie (w Polsce byliśmy z sąsiednich miast). I tak się nam gadka kleiła, po 2 miesiącach jakoś wysłaliśmy sobie zdjęcia i jak przyjechał na Święta do PL to umówiliśmy się na piwo. W grudniu minie 11 lat od tego dnia :) W kwietniu będzie 8 lat po ślubie :) Ale teraz chwilowo nie jest tak kolorowo, bo ja jestem w ciąży, a on rzuca palenie więc 2 nerwusy to kiepskie połączenie :p

Dzień dobry :) a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje [emoji14] kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie [emoji14] wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała :-) :)
Oleńka moja ginka powiedziała, że jak nic złego się nie będzie działo to wizyty co 4 tygodnie. Cóż zrobić. Oszaleć można ale z młodą też tak mialam. Potem hdzies kolo marca wizyty co 3 tygodnie mialam a w maju co tydzień ale to z powodu skracającej się szybko szyjki. No a początek czwrwca rodzilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Czy Wy też rano od razu po w przebudzeniu tak źle się czujecie? Palę papierosy ale dziś nie mogę nawet być w pobliżu osób palących...
O o o ja dzisiaj się kiepsko czuję. Ale to chyba z powodu nadmiernego grzania w mieszkaniu. W nocy temperatura spadla do +1 i poodkręcalam wszystkie grzejniki na maksa bo mi zimno bylo i to byl moj blad bo mnie aż przez tą garówę mdli :-/ teraz na chwile okna pootwieralam bo tak nahajcowane w mieszkaniu że szok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ? :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja taka neutralna raczej. Niby jakis różowy paseczek jest ale to przez reklamę witaminek dla mamusiek. Ale o wiele dłuższa jak się rozlozy,niż moja karta ciąży z Laurą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Powiedziałam przed chwila szefowi o ciazy zaskoczył mnie normalnie bardzo się ucieszył przytulił pogratulował powiedział ze się cieszy i ma nadzieje ze ich nie zostawię
Co za ulga ... jeszcze tylko rodzice zostalo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html :) wklejasz ten pierwszy wygenerowany link (taki najkrótszy) w swoim profilu w zakładce sygnatura :)

Dziewczyny pamiętacie jak ostatnio pytałam o badania, że niby lekarz napisał mi na kartce, że mam zrobić HPV, dziś zerknęłam na kartkę i jak byk jest napisane "TSH" a nie "HPV" :-D Nie dość, że rozkojarzona to jeszcze doszła mi ślepota haha
Oj Ola Ola.....hpv Ci w głowie xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dzień dobry :) a u mnie brak bólów brzucha już trzeci dzień, tzn wczoraj coś leciutko zabolało ale tylko przez chwilę i oczywiście matka wariatka już świruje czy aby na pewno nic złego się nie dzieje :p kopnijcie mnie w tyłek na opamiętanie :p wizyta dopiero za tydzień, nie wiem jak dotrwam, a na ostatniej jak lekarz powiedział, że kolejna za dwa tygodnie to pomyślałam, co to są dwa tygodnie, przecież zleci, a teraz myślę, że to cała wieczność. Dobrze, że kolejne będą co 3 tygodnie a nie co 4 bo bym chyba oszalała :-) :)

Mnie już brzuch też rzadko boli. Wczoraj wydawało mi się, że nie bolą mnie cycki więc je uciskałam jak wariatka :) Dziś rano jednak nie mogłam spojrzeć na kawę bez której żyć nie mogę, więc chyba jest ok. Stresuję się pierwszą wizytą, którą mam dzisiaj wieczorem. W pierwszej ciąży przed wizytą w 7 tygodniu, która miała pokazać serce ze strachu na 2 dni przeszły mi mdłości :D

reklama
Ja polecam wam na ząbkowanie camilie (czy jakoś tak ) taką jakby w kaspulkach wyciskana na ząbki dla dzidziusia. Mój chrzesniak jak miał takie ciężki okres z zabkami to właśnie to mu podawalismy i kilka sekund i robił się spokojniejszy. Także polecam

w57vpc0z8kh81mb5.png

To tez mamy bazarek rumianku kapsulki pod jezyk
1511854881-c115de67b45bd19d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry