reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A nie powinna$ mieć wlasnie teraz kolejnej @? Ponoć takie plamienie jednorazowe nawet występuje w zrowej ciąży często w dniach w ktorych powinna kolejna @ wystąpić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
no wlasnie powinnam ,,,,

reklama
Udowodniono ze dzieci mam palacych co z tego ze teraz ok jak choroby wyjda w poznoejszym ich wieku typu 30 lat i problem z nerkami .... to ze teraz ok to nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ta mała fajna dziewczynka jest, ale jak zacznie się z nudów popisywać, to okropny diabelek. Wyzywa kazdego od grubasów i głupków itp itd a nikt nie reaguje. Jak raz ja ją opieprzylam ze tak się nie zachpwuje....to mi dupe pod nos podstawila potem kopnela w kostke i z rykiem ucoekla do mamusi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ta mała fajna dziewczynka jest, ale jak zacznie się z nudów popisywać, to okropny diabelek. Wyzywa kazdego od grubasów i głupków itp itd a nikt nie reaguje. Jak raz ja ją opieprzylam ze tak się nie zachpwuje....to mi dupe pod nos podstawila potem kopnela w kostke i z rykiem ucoekla do mamusi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Co Ty gadasz :errr: Nie wyobrażam sobie takiego zachowania, rozumiem, że dziecko no ale rodzice powinni reagować.

Upatrzyłam sobie łóżeczko :szok::-D

no wlasnie powinnam ,,,,
O no widzisz to obserwuj czy to sie nie utrzymuje. Ja się o twj teorii przekonam za półtora tygodnia bo kolejna @ by byla ok. 8.12 gdyby nie ciąża. Chociaż nie u każdej kobiety takie plamienie występuje ale pozwolilam sobie podczytac inne wątki i tam dzirwczyny tak mają właśnie. Ale to chyba tylko na początku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ta mala to material na długą historię :-)
Dawaj fotke łóżeczka

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Daję daję :-D Póki co to taka luźna opcja, zobaczymy jak się rozwinie :) Mamy sypialnie błękitno szarą z dodatkami miętowymi, niebieskimi i szarymi.
da5f7f2d4da2987d103417655a86.jpg

Widzę, że jest jeszcze taka niebieska opcja ale mnie coś razi w oczy :p
287358eb4065a27cae1c519f66a2.jpg

Załączniki

• da5f7f2d4da2987d103417655a86.jpg
    da5f7f2d4da2987d103417655a86.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 332
  • 287358eb4065a27cae1c519f66a2.jpg
    287358eb4065a27cae1c519f66a2.jpg
    85,3 KB · Wyświetleń: 294
O no widzisz to obserwuj czy to sie nie utrzymuje. Ja się o twj teorii przekonam za półtora tygodnia bo kolejna @ by byla ok. 8.12 gdyby nie ciąża. Chociaż nie u każdej kobiety takie plamienie występuje ale pozwolilam sobie podczytac inne wątki i tam dzirwczyny tak mają właśnie. Ale to chyba tylko na początku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
uspokoilas mnie :)

ja musze się wstrzymać do piątku z oglądaniem takich rzeczy :) a tez już mnie zaczyna korcić przeglądanie takich stron ;) swoja drogą łóżeczko bardzo ładne :)
Piątek już niedaleko :) Dziękuję :*
Ja zawsze chciałam białe łóżeczko ale teraz stwierdziłam, że dlaczego ma być takie standardowe, poza tym skoro maluch będzie przez pierwszy rok mieszkał w naszej sypialni to tym bardziej białe łóżeczko będzie dziwnie wyglądało bo mamy meble w kolorze czarny brąz.

reklama
Piątek już niedaleko :) Dziękuję :*
Ja zawsze chciałam białe łóżeczko ale teraz stwierdziłam, że dlaczego ma być takie standardowe, poza tym skoro maluch będzie przez pierwszy rok mieszkał w naszej sypialni to tym bardziej białe łóżeczko będzie dziwnie wyglądało bo mamy meble w kolorze czarny brąz.
ja znowu mam sypialnie w bieli i planuje szare dodatki ;) więc łóżeczko białe właśnie albo ewentualnie szare :)

Do góry