Sesil
Fanka BB :)
Mam tę samą aplikacjęwedług niej mam dzisiaj 5+2
Jak nazywa się ta aplikacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tę samą aplikacjęwedług niej mam dzisiaj 5+2
Jak nazywa się ta aplikacja?
Ja to zamierzam jeszcze trochę wychowawczy pociągnąć :-)Dziewczyny jak ja się cieszę już na ten rok macierzyńskiegoCalusi rok w domku z naszym Szkrabem [emoji7] Pierwszy tak długi urlop od pracy
A właśnie, pytanie do pracujących mam, jak długo planujecie pracować jeśli wszystko będzie ok?
Ja jestem na własnej działalnosci więc pewnie do samego końca będę musiała pracowac i bardzo szybko wrócic do pracy...Dziewczyny jak ja się cieszę już na ten rok macierzyńskiegoCalusi rok w domku z naszym Szkrabem [emoji7] Pierwszy tak długi urlop od pracy
A właśnie, pytanie do pracujących mam, jak długo planujecie pracować jeśli wszystko będzie ok?
Na pewno uda się wszystko połączyćJa jestem na własnej działalnosci więc pewnie do samego końca będę musiała pracowac i bardzo szybko wrócic do pracy...ale mam ten komfort ze mogę pracowac z domku wiec mam nadzieję ze da się to jakoś połączyc
mieszkamy z teściową więc ma kto pomagac..
Mam tehrmomixa od pół roku i nie wyobrazam sobie juz zycia bez niegoto genialne urządzenie!
Też mnie to kusi [emoji4] muszę o tym więcej poczytaćTak zdecydowanie polecam ja robię wszystko od bułek po ciasta zupy desery po likiery
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o wychowawczym nie myślęJa to zamierzam jeszcze trochę wychowawczy pociągnąć :-)
![]()
![]()
to w takim razie do piątku wstrzymam się i bede brała Folik, w piątek zapytam o jakieś witaminkiJa biorę jeszcze falvit mama.
![]()
Szkoda tylko, że cena z kosmosu![]()
Dziewczyny czy pijecie teraz kawę gdy juz wiecej ze w brzuszku rozwija się dzidziuś? W sumie u mnie ciaza jeszcze nie potwierdzona ale zastanawiam się czy powinnam sobie juz odmówic kawy.. piję tylko jedną dziennie w dodatku to takie bardzo słabe late. Myślicie ze moze zaszkodzic?
Oj znam to uczucie paniki nader dobrze. Dobrze,ze zachowalas zimna krew. Najwazniejsze to puknac kilka razy pomiedzy lopatkami i dziecko powinno 'wrocic do siebie'.
A ja ze Starszakiem do lekarza. Wysypalo go na dwoch rekach, lekko na nogach. Podejrzewam wiec rumien zakazny o ktorym pisalam wczesniej.... za..biscie normalnie. Nie ma to jak bycie w ciazy i zamartwianie sie az do porodu. Az szkoda nerwow ,bo i tak nic nie zmienie teraz....
Dziewczyny jak ja się cieszę już na ten rok macierzyńskiegoCalusi rok w domku z naszym Szkrabem [emoji7] Pierwszy tak długi urlop od pracy