Elodia
Fanka BB :)
Ty masz jakąś aplikację z przepisami???Polecam tez te![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty masz jakąś aplikację z przepisami???Polecam tez te![]()
![]()
Ty masz jakąś aplikację z przepisami???
![]()
![]()
Własnie korciło mnie to raffaello ale chyba musiałabym zrobic z podwójnej porcji.. chyba zastąpię tort czekoladowy z brownie z gruszkami, wygląda ze faktycznie jest obłędne to ciacho![]()
@JustMe55 też sobie doinstalowałam sporo apek. Fajne te porównywanie dzieci do warzywek i owocow. Wedlug dwoch aplikacji moje dziecko jest teraz wielkosci jagody albo borówki :-)
![]()
![]()
Moja Ciąża i HiMommyA w której to takie fajne porownania?
Myslisz ze blaszka o wymiarach 34x24 będzie ok? oczywiscie z podwójej porcji.. ewentualnie mam 26x40 ale to juz chyba jest za duza..To aplikacja do termomixa jest tam milion różnych przepisów pokazuje ile czego trzeba w gramach i jak zrobić takie ciasto
Oklapłam normalnie a jeszcze 2 godziny i 20 minut![]()
Myslisz ze blaszka o wymiarach 34x24 będzie ok? oczywiscie z podwójej porcji.. ewentualnie mam 26x40 ale to juz chyba jest za duza..