reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wiecie co jest najśmieszniejsze że przed tym testem ciążowym zrobiłam test owu i wyszła jasniutka kreska druga

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z mojego doświadczenia wiem że krwawienia we wczesnej ciąży to albo sa niebezpieczne albo sa prawie normalne i nie zagrażające ciąży. Dobrze ze jesteś w szpitalu mimo że może źle karmią ale pod okiem specjalisty. Gdybyś mieszkała w innym kraju lekarz nie wypisalby Ci leków a o opiece szpitalnej można zapomnieć, dopiero w zaawansowanej ciąży reagują. Głowa do góry

Tak tak, nie narzekam, da się przeżyć :-) Byle wszystko było dobrze :-) a jedzenie to zawsze mogą donieść z domu lub sklepik jest czy bar.

Nie staram się już ... Mam jedno dziecko jednego Aniołka i na tym koniec... Widocznie nie nadaje się na matkę i nie zasługuje na to kolejne szczęście.

Nie mów tak. Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz znowu dwie kreseczki. Nie poddawaj się. Jeszcze nie masz @ to wszystko możliwe.
A jak przyjdzie@ ale oby nie, tfu tfu.. Rób testy owu i jak wychodzi pozytywny to od razu do działania. :-)

Ja dzisiaj tez mam gorszy dzien. 3 dc, krwawienie juz mniejsza na szczescie. Rano darlam sie na mloda, bo ubierala sie pol godziny do szkoly... ale juz zlosc mi przeszla. Robie nalesniki na obiad. Dzisiaj znowu druga zmiana... padne tam chyba ;)

A wiecie co jest najśmieszniejsze że przed tym testem ciążowym zrobiłam test owu i wyszła jasniutka kreska druga

Mi też wychodzi kreseczka jaśniutkia, ale ona ma prawo wyjść, wyczytałam że po owulacji faktycznie aż do @ może wychodzić jasna kreska kontrolna,i ona oznacza nic..dosłownie nic...także głowa do góry.

No wlasnie dziewczyny trzymajmy sie tego, ze testy owu sa do owu, ciazowe do ciazy. Takie kombinowanie jeszcze bardzjej nas nakreca...

Ale mnie lewy cyc boli :( A prawy tylko troszeczkę, a ja miałam chyba z lewego jajnika owulację, tak mi się wydaje bo wtedy tak strasznie bolał,a prawy nie. A teraz lewy cyc?? A może to się ma jak kij do tyłka? I nawet nie powinnam na to patrzeć?

reklama
Ja zrobię na weekendzie test i już będę mieć pewność,choć i tak czuję że nie...ale jak zobaczę biel vizira to może przestać już się łudzić i myśleć o tym :) Także oby to niedzieli albo soboty ;)

Do góry