Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No właśnie ostatnio tak mi się wydawało jak czytałam Twoje wpisy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie te Pepcowe ciuszki też kuszą, ceny fajne i wzory superMnie juz dzisiaj w pepco jak po zeszyty dla mlodej bylam kusily takie sliczne rozowe spiochy...ale kurde. Poczekam jak poznam płeć :-) a wtedy w szal zakupów sie rzuce chociaz juz mam umowione ze moja swiadkowa na slub akurat teraz w czerwcu rodzila córkę, odlozy ciuszki dla mnie. Najwyzej jak wyjdzie synek to mi powybiera te w neutralnych barwach. Zawsze to jakas oszczędność jest :-)
![]()
![]()
Ja tu mam problem innego kalibru. Niby M mowi że marzy mu się chłopak, jak wiekszosci facetów, ale w sumie wszystko jedno co bedzie byleby bylo zdrowe :-) to chyba normalne podejscie co?hahahaah też nie wierzę"Nic Ci kochanie nie powiem, ale lepiej nie kupujmy różowego łóżeczka
"
Na pewno się nie powtórzyJa tu mam problem innego kalibru. Niby M mowi że marzy mu się chłopak, jak wiekszosci facetów, ale w sumie wszystko jedno co bedzie byleby bylo zdrowe :-) to chyba normalne podejscie co?
A inna sytuacja. Ojciec mojej córki jak tylko dowiedzial sie ze bedzie corka a nie syn od razu zaczal sie ode mnie oddalac. Bo nie dalam mu syna. Mam tylko nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy.
![]()
![]()
Ja słyszałam tylko o detektorze ale do mierzenia tętna w ciąży.Dziewczyny a słyszalyscie o takim czymś jak "detektor tętna? Może któraś używała? I są podobno takie wkłady,poduszki czy nie wiem jak to nazwać które wsadza się do łóżeczka dzidziusia i jakby nie daj Bóg dziecko przestało oddychać ( przy śmierci lozeczkowej ) to zaczyna wydawać dźwięki i podobno wielu osobom dzięki temu udało się właśnie uratować swoje dzieciątka bo podobno jak w odpowiednim momencie potrzasa się dzieckiem to zaczyna na nowo oddychać ale to tylko gdzieś przez przypadek czytałam i nie wiem czy to faktycznie takie cudo?
Nieee. Telefonicznie. Skoerowanie ma mi wypisać na nastepnej wizycie. Bo chyba miesiac są wazne skierowania czy jakos tak. A te prenatalne to są w innej przychodni ale typowo tylko ginekologicznej w ktorej moja ginka przyjmuje tak że luz. Wazne ze za free :-) zawsze za kase zaoszczedzona na tym badaniu moge kupic juz cos dla malucha albo sobie spodnie ciążowe drugą parę.Na pewno się nie powtórzy
A na prenatalne umawiałaś się telefonicznie czy musiałaś pojechać ze skierowaniem?
Ja tu mam problem innego kalibru. Niby M mowi że marzy mu się chłopak, jak wiekszosci facetów, ale w sumie wszystko jedno co bedzie byleby bylo zdrowe :-) to chyba normalne podejscie co?
A inna sytuacja. Ojciec mojej córki jak tylko dowiedzial sie ze bedzie corka a nie syn od razu zaczal sie ode mnie oddalac. Bo nie dalam mu syna. Mam tylko nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy.
![]()
![]()
A nie chodzi Ci o monitor oddechu czy jakos tak? O detektorze tesna slyszalam ale plodu a nie dzidziusia juz urodzonego.Dziewczyny a słyszalyscie o takim czymś jak "detektor tętna? Może któraś używała? I są podobno takie wkłady,poduszki czy nie wiem jak to nazwać które wsadza się do łóżeczka dzidziusia i jakby nie daj Bóg dziecko przestało oddychać ( przy śmierci lozeczkowej ) to zaczyna wydawać dźwięki i podobno wielu osobom dzięki temu udało się właśnie uratować swoje dzieciątka bo podobno jak w odpowiednim momencie potrzasa się dzieckiem to zaczyna na nowo oddychać ale to tylko gdzieś przez przypadek czytałam i nie wiem czy to faktycznie takie cudo?