Elodia
Fanka BB :)
Jakos damy wtedy radę :-) ale mi sie zawsze marzyla dwojka a twraz juz o trzecim dziecku mysle. To normalne hahaha?No właśnie hahaha mój mówi że 3 to minimum

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakos damy wtedy radę :-) ale mi sie zawsze marzyla dwojka a twraz juz o trzecim dziecku mysle. To normalne hahaha?No właśnie hahaha mój mówi że 3 to minimum
Monitor oddechu kupię, jak się okaże, że kropka urodzi się jako wcześniak.
Detektora tętna nie planuje kupić - w momencie jak nie wysłucham tętna i tak jest za późno na ratunek, a jeśli to błąd pomiaru to ja zejdę na zawał zanim dojedziemy na IP.
Monitor oddechu kupię, jak się okaże, że kropka urodzi się jako wcześniak.
Detektora tętna nie planuje kupić - w momencie jak nie wysłucham tętna i tak jest za późno na ratunek, a jeśli to błąd pomiaru to ja zejdę na zawał zanim dojedziemy na IP.
Chyba normalne, bo ja nawet nie ma jeszcze pierwszego a myślę i planuję już kiedy starać się o drugieJakos damy wtedy radę :-) ale mi sie zawsze marzyla dwojka a twraz juz o trzecim dziecku mysle. To normalne hahaha?
![]()
![]()
No tak, jeansy luz, ale wiesz, nie każda koszulka już pasujeJa bardzo lubię kappahl i dla chłopaków serię Hamptons- niestety, żeby ładnie ubrać większego chłopca, to jest naprawdę wyczyn... no i kappahl ma super serię newbie... boskie są te ciuszki. A niedługo przeceny...
Ja się tym razem wstrzyamm jednak, bo jeśli chodzi o ciuszki dla dziewczynki to mam troszeczkę z okresu kiedy wierzyłam swojej intuicji i Franek miał być Zosią
To ewidentnie Twoj ex nie wiedział, że syn jest dla mamy..! A córka dla tatusia. Serio, uważam że tak jest.. No i poza tym to musiał być z niego naprawdę dupek.
DziękiO Boziu ale slodziutkie
Jakos damy wtedy radę :-) ale mi sie zawsze marzyla dwojka a twraz juz o trzecim dziecku mysle. To normalne hahaha?
![]()
![]()
A to dobrze bo już myślalam, że zwariowałam :-)Myślę , że normalne)