gosia321
Fanka BB :)
Mozna miec cukrzyce posterydowaA to encorton wpływa na cukier???
Kurczę...codziennie coś nowego się dowiaduję![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna miec cukrzyce posterydowaA to encorton wpływa na cukier???
Kurczę...codziennie coś nowego się dowiaduję![]()
Tak to 2dniowyOk. Moze sie do niego jednak przekonam ;D
Transfer o 11.30.
Chyba 2dniowy. Nie wiem do konca jak to liczyc ale punkcje mialam w czwartek.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To ze jestes sama to akurat dobrze, masz czas przezyc na swoj sposob zalobe i nie musisz patrzec na inne ciezarne kobiety. :*Hej. Dziś już żadnego bólu... Wczoraj dostałam jeszcze 2 kroplówki, dzisiaj szczepienie z immunoglobuliny ze względu na moją grupę krwi i do południa wyjdę. Jestem sama w sali, żal i smutek towarzyszy. Trzymajcie się ciepło!
Zylwia gdzie ty ten wylacznik znalazlas??!! Tez bym po transferze se wylaczyla myslenieTak to 2dniowyno to jestem z Tobą myslami! I wiem że łatwo mówić ale nie stresuj się to dużo pomaga
ja fakt przy pierwszej bardzo się spielam i pamiętam to jak dziś... masakra..a wczoraj to nawet nie wiedziałam kiedy już tylko dopiero jak zobaczyłam ta kropeczke na monitorku
i jestem dobrej myśli ale w ogóle nie myślę o wczorajszym transferze jakoś wylaczylam myślenie
mam porównanie co było przy pierwszym transferze w Białymstoku
Kciuki zacisniete![]()
Ej ja naprawdę nie wiem co się stało... pamiętam jak wyjechaliśmy po transferze z Białegostoku to cały czas trzymałam się za brzuch w myślach mówiłam żeby kropek że mną został itd. I to samo robiłam w domu, trzymanie się za brzuch gadanie i w ogóle same wiecie ..Zylwia gdzie ty ten wylacznik znalazlas??!! Tez bym po transferze se wylaczyla myslenie![]()
Hej Ewunka,Szukałam Cię
Na ciezarowkach zniklas
Ja miałam jeszcze przed punkcja ustalone, ze jeden będzie podawanyEmbriolog zapytal przez telefon. Ja mowie ze nie wiem bo lekarz mi tego nie powiedzial. A on ze to nic to zeby spytac i powiedziec w sobote.
Wiesz po punkcji ja bylan troche przydzumiona po narkozie a nigdy tego nie przechodzilam wiec nie wiem co kiedy sie ustala... a dr G sam z siebie nic nie mowi.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Może to dlatego ze program rządowy. U nas nie było problemu aby podać dwa zarodki.To moze mi sie cos kicka. Ja 2 procedury mialam w programie rzadowym to moze tam byly takie obostrzenia albo se cos do glowy przybrałam