reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak wczesną ciążę lekarz może wykryć?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bylam w 4t4d i bylo widac mala jamke w macicy. Ale duzo tez zalezy od sprzetu i od tego kiedy byla owulacja w danym cyklu.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Byłam dzisiaj u ginekologa. Odczytał moje wyniki z badań krwi (przychodzą do przychodni elektronicznie) i wyszło że mam niedoczynność tarczycy :( dostałam skierowanie do endokrynologa ale najszybszy termin za miesiąc. Dostałam też tabletki Euthyrox. Mam nadzieję że wszystko się unormuje...
Oj to przykro mi. Ale nie martw sie, bedziesz lykac tabletki i wszystko bedzie ok.
A co do lekatza to przeciez maja obowiazek Cie przyjac w ciagu tygodnia.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Co to OM? Według aplikacji Preglife powinnam być w 7 tygodniu(6+1). Ostatni okres miałam 23 października

Oj to powinno juz byc widac zarodek [emoji53] Chyba ze na prawde bardzo Ci sie przesunela owulacja. A ciaze pozamaciczna wykluczyl?

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jola92 - na krwawienia najlepsza jest witamina k2mk7. Ja mam taka od Jerzego Zieby (mojego guru).
Mam chorobe dziasel, a dzieki stosowaniu tej witaminy moje dziasla krwawia juz bardzo rzadko.
Polecam.

Ja jutro na pierwsze USG . Juz sie nie moge doczekac.

Oj to powinno juz byc widac zarodek [emoji53] Chyba ze na prawde bardzo Ci sie przesunela owulacja. A ciaze pozamaciczna wykluczyl?

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wykluczył... W sumie był pełen nadziei i kazał mi zrobić betę twierdząc że ciąża może być bardzo wczesna.. miałam problemy z owulacja i w zasadzie to nigdy nie wiedziałam na kiedy mi przypadała.

Wykluczył... W sumie był pełen nadziei i kazał mi zrobić betę twierdząc że ciąża może być bardzo wczesna.. miałam problemy z owulacja i w zasadzie to nigdy nie wiedziałam na kiedy mi przypadała.

A skoro tak to faktycznie jest nadzieja. Zrob ta bete i sie okaze. Trzymam kciuki zeby jednak wynik byl pomyslny!

Ps. Czyli ze mialas bardzi nieregularne cykle? Jak dlugie?

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja w 6+1 bylam na pierwszej wizycie i widzialam wyraźny pęcherzyk,ciałko żółte i echo zarodka z pikającym serduchem. Ale to serducho to ledwo widoczne było. Nawet mi ginka powiedziala, że gdybym choćby dzień wczesniej przyszla, to tego swrducha mogłoby nie widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry