reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Idę dziś dziewczyny do mojej ginekolog. Napisała mi rano że mam przyjść do niej :) będę spokojniejsza jak coś mi zapisze chyba.. Chociaż mój chłopak mówi że po ciąży to chyba lekomanką zostanę

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No to dobrze uspokojisz się przynajmniej :) A badać też Cię będzie?

reklama
To ja nie powiem, cieszy mnie fakt że mdlosci mam bardzo sporadyczne. I nie tuliłam kibelka ani razu jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Uwierz nic nie straciłas hehe :) ale wiecie co nie pamiętam kiedy mi tak dobrze było ze moglam sb wstać kiedy chciałam nigdzie się nie spieszac z niczym mmmm super mąż dba o mnie córcia tez :) no poprostu bosko mi żeby nie dolegliwości byłoby jeszcze lepiej ale cóż za dobrze człowiek tez nie może mieć hihi; )

Ostatnio czytałam artykuł, że kobiety, które nie mają mdłości, wymiotów itp częściej rodzą chłopców, a te które przechodzą wszystkie te dolegliwości mają dziewczynki ;) ciekawe czy to choć trochę się sprawdza ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierz nic nie straciłas hehe :) ale wiecie co nie pamiętam kiedy mi tak dobrze było ze moglam sb wstać kiedy chciałam nigdzie się nie spieszac z niczym mmmm super mąż dba o mnie córcia tez :) no poprostu bosko mi żeby nie dolegliwości byłoby jeszcze lepiej ale cóż za dobrze człowiek tez nie może mieć hihi; )
Moje najwieksze zmartwienie poza troską o zdrowie malucha jest rosnącw dupsko :-/ wiadomo, po ciąży się zrzuci to co się przytyło z tym że ja żeby się dobrze czuć muszę zjechać do 62 kilo. A juz yeraz przekroczylam 70 :-/ jem okrutnie duzo i juz sa efekty. Poltora kilo na plusie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ostatnio czytałam artykuł, że kobiety, które nie mają mdłości, wymiotów itp częściej rodzą chłopców, a te które przechodzą wszystkie te dolegliwości mają dziewczynki ;) ciekawe czy to choć trochę się sprawdza ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Buahahahaha :-) ja jak w piereszej ciąży bylam i zero obkawów a córka wyszla :-) z kolei znajoma co rzygala cala ciążę urodzila synusia :-) tu nie ma reguly chyba jednak.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moje najwieksze zmartwienie poza troską o zdrowie malucha jest rosnącw dupsko :-/ wiadomo, po ciąży się zrzuci to co się przytyło z tym że ja żeby się dobrze czuć muszę zjechać do 62 kilo. A juz yeraz przekroczylam 70 :-/ jem okrutnie duzo i juz sa efekty. Poltora kilo na plusie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Coś ty u mnie nic a nic a wsuwam na potęgę; )

reklama
Do góry