No wlasnieMam ale nie żółte, raczej białe (od koloru żelu). Ostatnio już prawie przestałam mieć a teraz od nowa. Co jakiś czas chodzę do toalety zobaczyć czy to przypadkiem nie @.
Masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnieMam ale nie żółte, raczej białe (od koloru żelu). Ostatnio już prawie przestałam mieć a teraz od nowa. Co jakiś czas chodzę do toalety zobaczyć czy to przypadkiem nie @.
Dr Zygler prawda?? Ja też mam wizytę 21 :-)Nie, dr Z. tempa bicia nie mierzyła, tylko kazała wstrzymać powietrze i wtedy było widać kropeczke czyli serduszko [emoji173]️[emoji173]️ Ja byłam od 11:00. O 14:30 pewnie siedziałam i sie wpatrywałam w zdjęcie [emoji16] Następna wizyta 21 grudnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dr Zygler prawda?? Ja też mam wizytę 21 :-)
Ja też ale jest na prawdę spora różnica,możesz poszukać gdzieś indziej :-)weź mi nic nie mów ja dzis u nich zostawiłam 500 zł! kurde nie wiedziałam ze maja zawyzone ceny..
Ja po luteine do tej pory mam żółte upławy. Lekarz powiedział mi, ze żółte są jeszcze Ok@Oczekiwanie2017 Ty też po crinone miałaś żółte uplawy na wkladce? Po prostu czuje się tak jakby @ się rozkrecala .......
Przyzwyczaj się. Ja odkąd się udało nosze wkładki chigieniczne, ponieważ cały czas ze mnie wyciekaMam ale nie żółte, raczej białe (od koloru żelu). Ostatnio już prawie przestałam mieć a teraz od nowa. Co jakiś czas chodzę do toalety zobaczyć czy to przypadkiem nie @.
Przepraszam, możesz wyjaśnić bardziej łopatologicznie? Bo przeczytałam 5razy ale nie mogę zrozumieć ani w ząbCo ważne. Lekarz nie dawał mi szans bo powinnam niby zacząć leczenie wcześniej a nie było czasu , wyznaczono mi rozpoczęcie stymulacji po 20 dniach. Zaczęłam więc brać leki dopiero po punkcji. A po 2 dniach już miałam transfer . To cud , że moj organizm zareagował na leki natychmiast . To było nasze ostanie podejście, reszta zarodków nie przetrwała.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A co się stało??jast tansza apteka na woloskiej 22 przy invimedzie , medicoveru. za prolutex placilam 169, inne leki tansze . wkurzyli mnie ostatnio tylko z jedna rzecza i obiecalam ze nie kupie u nich juz nic wiecej mimo lepszych cen. kierowniczka zachowala sie nieprofesjonalnie .