reklama
Elodia
Fanka BB :)
Ojjj.....Kiedy to ja ostatnio w kfc bylam....chyba tez z rok temu. Mialam isc w niedziele ale no cóż. Musze to spotkanie ze znajomymi odwołać z wiadomych względów....a u mnie w pracy zamawiają na lunch KFC i stwierdziłam że mam MEGA ochotę na twisteraktórego nie jadłam z rok albo i lepiej... zamówiłam, a co
![]()

Po 2 dniach, dziś znów byłam...Też wczoraj miałam ochotę na bigos [emoji2] mama się ze mnie śmiała bo nigdy nie jem [emoji2]
Marika jak się dowiedziałaś, że ten posiew Ci nie wyszedł? I po jakim czasie?
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
martaaa515
To trzymam kciuki za nasze wynikiPo 2 dniach, dziś znów byłam...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Mam nadzieję, że mój się zakwalifikuje za pierwszym razem [emoji2]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja chce dzisiaj zaszaleć w sephorze[emoji4][emoji4]Pół godzinki i weekendJutro mam nadzieję zaszaleć na jarmarku bożonarodzeniowym
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
To trzymam kciuki żeby się udało szaleństwoJa chce dzisiaj zaszaleć w sephorze[emoji4][emoji4]
Gdzie?Pół godzinki i weekendJutro mam nadzieję zaszaleć na jarmarku bożonarodzeniowym
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Mam taką nadzieję, bo lista zakupów w dość spora. Sprawdziłam na stronie stany magazynowe i niby wszystko powinnam dostać. Jestem totalnie uzależniona od kosmetyków do makijażu. Często też maluje innych na wesela itp. więc trzeba czasem uzupełnić zapasy.To trzymam kciuki żeby się udało szaleństwo![]()
Podziel się: