Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
U mnie pruszy snieeeeeg Boże jak się cieszeee 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracodawca wypłaca wypłatę przez cały okres ciazy jeżeli zatrudnia powyżej 20 osób jak mniej to wtedy ZUS płaci najgorzej ze w ratach w zależności jak l4 trwa
Wypłaca się zawsze tyle ile się ma na umówie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe to u mnie nawet bym nie miala jak pomyśleć o pieniadzacg wyplacanych przez zus bo na moim magazynie ponad 3k osob pracujePracodawca wypłaca wypłatę przez cały okres ciazy jeżeli zatrudnia powyżej 20 osób jak mniej to wtedy ZUS płaci najgorzej ze w ratach w zależności jak l4 trwa
Wypłaca się zawsze tyle ile się ma na umówie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Koniec pracy nareszcie już mam dość stania przy garach mój niestety będzie musiał zmyć naczynia dzis![]()
![]()
Aż mi siama zrobilas. Ja musze czekac az moj z pracy wroci zeby zrobił obiad bo wolę nie ryzykowaćdluzszego stania.Koniec pracy nareszcie już mam dość stania przy garach mój niestety będzie musiał zmyć naczynia dzis![]()
![]()
Dziewczyny powiedzcie mi jak mieszkam z dwoma pieskami chichiuchua szczepione na bierząco nie biegają z innymi psami czy mogą miec jakieś znaczenie / zagrożenie w ciazy ??? Kurczę dziś mnie mama nastraszyla
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Swoja droga ostatni raz moj temat poruszam....i tak tylko sie zastanawiam....skoro moje plamienie przypadlo na dni kiedy powinna byc kolejna @ to idzie to zrozumiec. W takim razie dlaczego miesiac temu zadnego plamienia oprocz jednej brudnej wkladki nie bylo? :-/
![]()
![]()