reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja narazie schudłam kg i pilnuje się by w pierwszym trymestrze nie przytyć :) nie żebym się glodzila [emoji39] ale liczę sobie w głowie by nie zjeść samych kalorycznych rzeczy

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Nie zawsze sie udaje. Ja na plusie 2 i pol kilo a niby unikam jedzenia slodyczy i innych niepotrzebnie kalorycznych rzeczy. Ale mysle ze ten przyrost wagi to czesciowo wina zaparc :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Mamy dzieci w tym samym wieku [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moją z23 lipca:) ale ogólnie to był zimny rok, w czerwcu jechałam na obronę 19 to jeszcze musiałam żakiet założyć bo było chłodno a potem tak w lipcu upały wzięły, że dychac nie szło

Moją z23 lipca:) ale ogólnie to był zimny rok, w czerwcu jechałam na obronę 19 to jeszcze musiałam żakiet założyć bo było chłodno a potem tak w lipcu upały wzięły, że dychac nie szło
To ja dwa tygodnie przed porodem jechalam na zajecia 300km od domu. A egazaminy to juz w kampani wrzesniowej zdawalam. Pomyslec ze gdyby nie pewne wydarzenia w życiu to bym teraz byla tlumaczem angielskiego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja gdzies kiedys czytala ze w jelitach to sporo potrafi zalegac zanim hmmmm sobie pojdzie precz :-D jak odejme sobie te dajmy na to kilogramy to fajna waga wychodzi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Z tego co wiem dziewczyny, które borykają się z tym problemem (ja na początku ciąży też miałam zaparcia) biorą od lekarza czopki i podobno super dzialaja :) albo lewatywe... Nie mówię, że to rozwiązanie raz w tyg, ale raz na miesiąc ...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

To ja dwa tygodnie przed porodem jechalam na zajecia 300km od domu. A egazaminy to juz w kampani wrzesniowej zdawalam. Pomyslec ze gdyby nie pewne wydarzenia w życiu to bym teraz byla tlumaczem angielskiego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja do lutego leżałam, później podawałam wszystkie egzaminy i 19 czerwca broniłam Magistra:) jeszcze w między czasie w kwietniu wyszłam za mąż:)

reklama
Ja miałam wtedy maturę i pamiętam, że zima była straszna [emoji4] w dwóch parach rękawiczek chodziłam jeszcze w kwietniu :) a już od lipca u mnie było pięknie :) bo miałam wtedy najdłuższe wakacje bo wiadomo studia zaczynają się w październiku :)

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Do góry