nastepnawkolejce
Fanka BB :)
A to mój wyhodowanybrzunioZobacz załącznik 831712
Wow! Ale już wielki!
Ja mam nadzieję, że może po nowym roku już coś będzie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to mój wyhodowanybrzunioZobacz załącznik 831712
Wiesz tyle, że ja już dawno nie mogę wielu rzeczy roić bo mam brzunio a gdzie tam do końca. No i kręgosłup daje znac o sobie. Brzunio ma swoje plusy ale też minusyWow! Ale już wielki!Pięknie, zazdroszczę
Ja mam nadzieję, że może po nowym roku już coś będzie widać![]()
Wiesz tyle, że ja już dawno nie mogę wielu rzeczy roić bo mam brzunio a gdzie tam do końca. No i kręgosłup daje znac o sobie. Brzunio ma swoje plusy ale też minusy![]()
no ja do tego w nocy wstaję 3 razy na siku, 2 razy budzi mnie kot, 1 raz pies, 3 razy kręgosłupNo właśnie miałam jeszcze dopowiedzieć, że teraz wyczekujemy tego brzuszka niecierpliwie, a pewnie za parę tygodni będziemy ostro przeklinać jak przyjdzie pomalować paznokcie, zawiązać buty, ogolić nogi...![]()
Straszne są takie historie.. ;(@kasiaa12 to się biedak musiał na męczyć [emoji29]
Witam się z rana. Ale po spałam w nocy. Synek się zlitowal raz tylko się obudził .
Wczoraj u braliśmy choinke. I jak jiz zaczęłam czuć ten świąteczny klimat to dostałam wiadomość ze córeczka znajomej zmarła wczoraj podczas operacji. W październiku skończyła 2 latka. Ale nie zlicze ile ta malutka miała operacji. Urodziła się z bardzo poważna wada genetyczna serduszka. Większość czasu w szpitalach spędzali wiecznie podpieta pod niezliczoną ilość rurek. Podziwiam jej mamę o taka walkę o dziecko. Lekarz proponował jej usunięcie ciąży ze względu na ta wadę ale mimo wszystko dala jej szansę i niestety przegrali. Cały wieczór byłam przybita... bo jiz prawie na prostej były [emoji29]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wczoraj po południu przy okazji porządków w kuchni zrobiłam łazanki i będą na dzisiaj, akurat się przegryzaŚniegu też zazdroszczę!(Ostatnio ciągle czegoś komuś zazdroszczę
)
To biorąc to wszystko pod uwagę, będę cierpliwie czekać na brzuszek hehe![]()
U mnie dzisiaj w planie placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym(mąż obiecał), a poza tym zakupy i hiper gruntowne porządki w domu. W soboty mam zawsze nadmiar energii
![]()