Wiolka1980
Fanka BB :)
Trzymaj się kochanaNo i po zabiegu już jestem. Masakra. Czuje totalna pustke.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochanaNo i po zabiegu już jestem. Masakra. Czuje totalna pustke.
![]()
Trzymaj się jakoś, jesteśmy z Tobą !No i po zabiegu już jestem. Masakra. Czuje totalna pustke.
![]()
Są bardzi zadbane to moje pieski mieszkamy sami i nawet nie pomyślałam ze miga być zagrożeniem ale dziś moja matka tak mi nagadała ze aż zaczęłam się zastanawiać na zdj Czesiek i Gustaw
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
próbowałam ją odstawić żeby zajść w ciążę. Motywację miałam wielką a nic z tego nie wyszło. Młoda nie toleruje nawet widoku butelki z mlekiem. O zapachu albo smaku modyfikowanego juz nie wspomnę. Próbowaliśmy chyba wszystkich mlek dostepnych na rynku i żadnego nie zaakceptowała. Był tylko wielki ryk, ale musze próbowac znów... tylko nie mam na to siły. W ogóle od kilku dni mam myśli że nie chce być w ciąży![]()
Plus tego jest taki ze z brzuchami sie nie bedziemy męczyc w lecie tylko na poczatku lata sie bedziemy rozpakowywac.
![]()
![]()
Ja to myślę teraz o tym bym mieściła się w moja zimową parke do końca zimy [emoji16][emoji16] bo mam duże piersi i zawsze muszę brać kurtkę na styk w piersiach by tam gdzie brzuch nie owijać się dwa razy tym materialem [emoji16] no i mam tak, że swetra grubego nie wkładam bo byliby niewygodnie [emoji16][emoji16]
![]()
![]()
Ja narazie schudłam kg i pilnuje się by w pierwszym trymestrze nie przytyćnie żebym się glodzila [emoji39] ale liczę sobie w głowie by nie zjeść samych kalorycznych rzeczy
![]()
![]()
Chodzicie na jakis fitness dla ciezarnych ? Ja sie jeszcze boje .Ale ze dwa dni temu znalazlam fajne zestawy na you toubie i przyjemnie sie cwiczy
Ale mi narobiłyscie smaka na pizze. Ale w piątek w Warszawie o tej poze bym musiała czekać pewnie ze 2 godziny, także sobie odpuszczam. Może jutro![]()
A ja leżę dziś mąż poszedł do pracy córka się bawi za chwile idzie do mojej mamy wiec leniuchuje patrzcie jak mnie wywaliło dziś![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie do tych z Was które mają już drugie dziecko. Czy bałyście się w ciąży z drugim, że tego drugiego dziecka nie pokochacie tak bardzo jak pierwszego? Jak to potem było w rzeczywistości? Bo ja jestem tak zakochana w swojej córce że nie wiem jak to będzie, nawet ta ciążę z nią inaczej przeżywałam. I takie I know nadchodzą czy to drugie nie będzie miało trochę gorzej....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie do tych z Was które mają już drugie dziecko. Czy bałyście się w ciąży z drugim, że tego drugiego dziecka nie pokochacie tak bardzo jak pierwszego? Jak to potem było w rzeczywistości? Bo ja jestem tak zakochana w swojej córce że nie wiem jak to będzie, nawet ta ciążę z nią inaczej przeżywałam. I takie I know nadchodzą czy to drugie nie będzie miało trochę gorzej....
Wiesz ja o pierwsze walczyłam I to ciężko przez 10 lat. Mam na jej punkcie totalnego bzikaJa zawsze zastanawialam sie czy jakies dziecko mozna kochac mocniej. Nie,nie mozna. Ja moich synow kocham bezgranicznie taka sama iloscia milosci - niezmiennie.
Ja takich obaw nie mialam, bo nie zdazylam sie za bardzo nacieszyc 1 synkiem.
Nie stresuj sie I w ogole nie zaprzataj sobie glowa takich mysli.
Jak tylko ujrzysz swoje malenstwo - wszystkie obawy I watpliwosci znikna.