reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak mnie zgaga wzięła masakra... chyba pierwszy raz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie moze zaczac meczyc bo wlasnie pizze zjedlismy. Pizza duza bo 50 cm srednicy z kebabem sałatą rzymską ogorkiem pomidorem serem sosem pomidorowym na spodzie i polana sosem czosnkowym. Aaaa no i cebula oczywiscie. A mloda cala mala hawajska wciagnela.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ale mi narobiłyscie smaka na pizze. Ale w piątek w Warszawie o tej poze bym musiała czekać pewnie ze 2 godziny, także sobie odpuszczam. Może jutro :)

10 miesięcy. Do picia nie toleruje nic poza woda. Soczku nie tknie, o mleku nie ma mowy. Kaszkę słabo je bo generalnie nie lubi jeść łyżeczka tylko wszystko sama paluchami wcina :)
Będę próbować waszych sposobów

No i fajnie, że tylko wodę pije - tak najzdrowiej :) Moje dzieciaki w zasadzie tylko na wodzie żyją, mleko jedzą z płatkami. Chłopaki jeszcze sok czy herbatę wypiją, jak ktoś ich poczęstuje, ale córka takimi rzeczami pluje dalej niż widzi ;)

Jak córa Ci je głównie łapkami, to może ta strona Ci się przyda: Link do: Ala'Antkowe BLW
Kaszkę - jak Ci na tym zależy - też można na gęsto zrobić i pokroić w kostkę - tak przeczekasz parę miesięcy, aż zacznie sztućcami jeść :)

Mnie jakoś pizza nie przyciąga ale dobra sałatka z sosem kurczakiem grillowanym jakieś grzanki mniaaam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Spozniaja sie juz ale moze dużo dostaw mają

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja ostatecznie zjadłam 2 parówki z serem i ketchupem tak wiem mało zdrowe ale cóż na nic innego nie miałam ochoty i poprawiłam śledziem w oleju [emoji14] a teraz pije Inkę [emoji14] wkoncu się przełamałam [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatecznie zjadłam 2 parówki z serem i ketchupem tak wiem mało zdrowe ale cóż na nic innego nie miałam ochoty i poprawiłam śledziem w oleju [emoji14] a teraz pije Inkę [emoji14] wkoncu się przełamałam [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po tej pizzy jem mini snickersy. Wiwat zdrowa dieta!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry