Kurcia
Fanka BB :)
Ja jutro mam bete ale mam zle przeczucia. Jak cos to walczymy dalej. Nie poddajemy sie.Dziękuję![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jutro mam bete ale mam zle przeczucia. Jak cos to walczymy dalej. Nie poddajemy sie.Dziękuję![]()
TAAAAK!Dziewczyny najlepiej w tym samym labo zrobić badanie hcg?
Iskra co u Ciebie? Byłaś u Paśnika??
Kochana jak brąz to stara krew. Uwierz że ze mnie wylecial skrzep z żywa krwią a z dzieciaczkami wszystko ok. Chcesz drastyczne zdjęcie ?A ja zaczęłam delikatnie plamić na brązowo i jestem przerażona a wizyta dopiero 21 :-(((
Ja mam nadzieję, że sikacz był paskudnym fałszywcemJa jutro mam bete ale mam zle przeczucia. Jak cos to walczymy dalej. Nie poddajemy sie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No dobrze kochana już się słuchamTAAAAK!i to nie najlepiej, tylko KONIECZNIE
![]()
Jem wszystko czego domagają się maluchy [emoji23] jak krzyczą my chcemy frytek z serem i chili jadę 40 km na frytki [emoji23]SuperCo jesz, ze tak pieknie rosna? Hehe U mnie tez blizniaki, od dzis jestem na zwolnieniu, bo praca w przedszkolu z maluszkami 2-3 latka, byla dla mnie za duzym obciazeniem w tym stanie
![]()
Ja też w invimed we Wrocku [emoji4]Mam nadzieję, że się uda kolejym razem. W INVIMED we Wrocławiu!