gosian9535
Zaangażowana w BB
Witajcie. Podczytuje forum od jakiegoś czasu ale nigdy nie mialam odwagi dołączyć. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona?![]()
Witamy Cię witamy w naszych skromnych progach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie. Podczytuje forum od jakiegoś czasu ale nigdy nie mialam odwagi dołączyć. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona?![]()
Rany booskie jak ja sobie nie radzę z tym pisaniem. Zobaczcie dziewczynki co zrobiłam z wcześniejszym postem i nawet nie wiem jak Kurci wpisałam swoje zakończenie. Ciekawa jestem czy ktoś tak potrafi..????[/QUOTE
o![]()
HellołWitajcie. Podczytuje forum od jakiegoś czasu ale nigdy nie mialam odwagi dołączyć. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona?![]()
Można. Mi immunolog powiedzial a nawet dwoch zeby lykac albo aspiryne albo acard bo oba leki rozrzedzaja krewherbata z maliną,mleko z miodem dla mnie było zbawienne,ale z tego co wiem aspiryny nie można.
Pięknie!!! A jaka była wcześniej?Dzisiejsza beta 581,3wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda
Margit a ty tez jesteś z krakowa?Rany booskie jak ja sobie nie radzę z tym pisaniem. Zobaczcie dziewczynki co zrobiłam z wcześniejszym postem i nawet nie wiem jak Kurci wpisałam swoje zakończenie. Ciekawa jestem czy ktoś tak potrafi..????
Kochana wiem co czujeszZa pewne jak się otrząsnę będzie trzeci transfer, przykro tylko bardzo wiadomo...
Ja jutro mam bete ale mam zle przeczucia. Jak cos to walczymy dalej. Nie poddajemy sie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

61.2 i to bylo 7 grudniaPięknie!!! A jaka była wcześniej?
Ja kilkakrotnie pytałam o to paru lekarzy i zawsze odpowiedz ze aspiryny nie wolno...Mozesz nawet sobie wziąć aspiryne