Będzie dobrze loczku :*Na 12 30 także jeszcze troszkę..a czas mi się tak dłuży...[emoji134]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze loczku :*Na 12 30 także jeszcze troszkę..a czas mi się tak dłuży...[emoji134]
To już drugi ojej no nieźle  niech nam tak szybko zleci do lipcaCzyli już pod koniec 12 wchodzisz w drugi trymestr
![]()
![]()
Oj nie chcej wiedzieć... robiłam w diagnostyce - mocz ogólnie, mocz na posiew, vdrl, HCV,HIV. Hgs AG, toxoplazmoze i różyczke igg i igm, tsh, ft3 i ft4, test coombsa, glukoza to chyba tyle i zapłaciłam około 440 zł....Ja już dzisiaj po badaniach krwi. Wszystko prywatnie a wyszło jakoś dziwnie tanio, tylko 120 zł zapłaciłam. A robiłam: hiv, hcv, odczyn coombsa, odczyn vdrl, glukoze, morfologie i ogólne moczu. TSH i toxo oznaczałam już 3 tygodnie temu. Jakoś nastawiałam się, że będzie drożej.
Ile płacicie w swoich laboratoriach?
Z tego stresu to zaraz mi się włosy wyprostuja [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji8]Będzie dobrze loczku :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Hahaha bo padne zaraz na zawał ze śmiechu a i tak już prawie zawału dostanę...Z tego stresu to zaraz mi się włosy wyprostuja [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji8]
No chyba tak... Bo 2 trymestr zaczyna się pod koniec 12 tyg. Ja wprawdzie liczę inaczej już Wy tygodnie bo ja nie zaokraglam zaczynając 9, że to już 10 więc tu mam dylematTo już drugi ojej no nieźle  niech nam tak szybko zleci do lipca![]()
Hahaha bo padne zaraz na zawał ze śmiechu a i tak już prawie zawału dostanę...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]