reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

48 albo 72 h
Ja robiłam o 10 w wt i potem pt też o 10

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tylko ja takiego stresa mam że chyba że dwa razy powtórzę betę..
Pewnie jutro bo dłużej nie wytrzymam, potem niedziela (to będzie dzień przed terminem@) i jak już będzie fajna to więcej nie będę powtarzać chyba że nadal będzie niska :(
Skurcze co jakiś czas jak na @ tylko delikatniejsze..tu 5 dni do @. Jeszcze jajnik z którego była owu czasami tak intensywniej pobolewa :(
Kurde zaspokoilam tak wcześnie tym testem swoją ciekawość to teraz się martwię... Czy jednak @ nie przyjdzie...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana tylko ja takiego stresa mam że chyba że dwa razy powtórzę betę..
Pewnie jutro bo dłużej nie wytrzymam, potem niedziela (to będzie dzień przed terminem@) i jak już będzie fajna to więcej nie będę powtarzać chyba że nadal będzie niska :(
Skurcze co jakiś czas jak na @ tylko delikatniejsze..tu 5 dni do @. Jeszcze jajnik z którego była owu czasami tak intensywniej pobolewa :(
Kurde zaspokoilam tak wcześnie tym testem swoją ciekawość to teraz się martwię... Czy jednak @ nie przyjdzie...

Wiem, że to stres ale betka mała i warto poczekać lub zrobić jak mówisz co 48h i znowu 48h
Tu fajny kalkulator
Link do: Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy
Ja pierwsza betę zrobiłam i mi wyszło 81 następna 300 i potem już ch6ba 3000 coś nie pamiętam

Nie stresuj się - będzie dobrze [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam skurcze delikatne jak na @ i chodzę jak głupia co chwilę do kibelka i sprawdzam czy okres nie przyszedł.. tyle jeszcze do terminu @... Pokusiło mnie żeby zrobić tak wcześnie a będę się teraz stresować póki nie minie termin @ i beta ładnie nie urośnie...

Ja mam tak samo. Strasznie się boję. Niby termin @ dziś i objawów jako takich nie mam, ale i tak nerwy są..

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O co poszlo... za bardzo juz sie stresujesz i nerwa lapiesz.. eh... tulam Cie moćnio! Czekam na Twoja betke z zacisnietymi kciukami

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Wczoraj jak poszlismy spac to nastawilam budzik w tele i zostawilam na stole tyle ze w nocy synek plakal to poszlam do niego do pokoju spac a tele niewzielam. Niby rano jak budzik dzwonil w 2 pokoju to chlop przynisl go do mnie i budzil tyle ze ja pamietam to jak przez mgle. Wiec obudzilam sie potem sama jakos przed 8 i szybko mlodego szykowalam do przedszkola. Zwrocilam delikatnie uwage mezowi ze mogl juz nie isc spac tylko sam od siebie wyszykowac syna to burczal mi ze on pracuje i ja mam sie tym zajmowac. No i potem samo poszlo z siebie ze zaczelismy sie wadzic.
Co do bety to jestem juz po i czekam az wyniki sie pojawia w necie.

Hej gerlzzzz! [emoji6]
Za robotę byście się wzięły a nie tu gadu gadu od samego rana! [emoji6][emoji6][emoji23]
@Kasienka3b trzymam kciuki za betę! @agrafka007 i za Twoje testowanie! [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji120][emoji120]

KatiNails gratuluję! Super, że się udało :)
Kasienka3b kciuki za betę, jestem dobrej myśli :)

Dziewczyny jestem jestem, nie opuściłam Was tylko tyle się dzieje ciągle, że brakuje czasu na dokładne czytanie forum.
Wczoraj miałam wizytę u endokrynologa, dzień wcześniej zrobiłam powtórkę TSH i przy okazji FT3, FT4 i przeciwciała anty TPO. TSH po 5 tabletkach Euthyroxu 50 spadło z prawie 11 do niecałych 7 :) Pozostałe wyniki były w dolnych granicach normy :) Od dziś biorę zwiększoną dawkę Euthyroxu do 75. Kolejna wizyta u endo 2 stycznia. Za równy tydzień prenatalne i już mam stresa. Chciałam mieć niespodziankę i płeć poznać dopiero przy porodzie jednak M zmienił zdanie i jednak chce wiedzieć już :p Więc po niespodziance. Ciekawe czy uda się ją określić na tych badaniach bo będzie to dopiero 11+2.

Mój jest naprawdę dzielny w tych sprawach ważnych hehe ale jak idzie na pobranie krwi to modlę sie zeby wrócił :cool2:

Ja muszę przyznać, ze mój jest odważny. Ja się sram w gacie przy byle pobieraniu krwi [emoji23] w lipcu mu cięli jajca na żywca, bo mu się taaaaaaaaka cysta zrobiła. Zawiozłam go na pogotowie to kurna myślałam, ze tam padnę aż mnie odesłał do domu i sam tam bidny siedział [emoji16]

KatiNails gratuluję! Super, że się udało :)
Kasienka3b kciuki za betę, jestem dobrej myśli :)

Dziewczyny jestem jestem, nie opuściłam Was tylko tyle się dzieje ciągle, że brakuje czasu na dokładne czytanie forum.
Wczoraj miałam wizytę u endokrynologa, dzień wcześniej zrobiłam powtórkę TSH i przy okazji FT3, FT4 i przeciwciała anty TPO. TSH po 5 tabletkach Euthyroxu 50 spadło z prawie 11 do niecałych 7 :) Pozostałe wyniki były w dolnych granicach normy :) Od dziś biorę zwiększoną dawkę Euthyroxu do 75. Kolejna wizyta u endo 2 stycznia. Za równy tydzień prenatalne i już mam stresa. Chciałam mieć niespodziankę i płeć poznać dopiero przy porodzie jednak M zmienił zdanie i jednak chce wiedzieć już :p Więc po niespodziance. Ciekawe czy uda się ją określić na tych badaniach bo będzie to dopiero 11+2.

A co byś wolała? Masz preferencje czy wszycho jedno? :)

reklama
Do góry