olaaa7
Fanka BB :)
DziękujeJa mam polskiej firmy Mikado. Ogladalam w sklepie a potem zamawialam przez int. bezposrednio u producenta.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeJa mam polskiej firmy Mikado. Ogladalam w sklepie a potem zamawialam przez int. bezposrednio u producenta.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Znaczy wiesz fotelik i tak potem do wózka nam pasował. Odpowiedni adapter i już. Przy pierwszym miałam fotelik cybexa. Potem pięknie schowany by przy drugiej ciąży już był. Niestety zmiana samochodu i okazało się że fotelik nie pasuje do auta nam. Sprzedałam cybexa bo mi szkoda było wyrzucić bo użytkowany niecały rok i zostawiony dla kolejnego malucha bo nie był po stłuczce ani wypadku. I kupiłam besafe dla drugiego. I teraz ma być też dla 3 ale... Znowu planujemy zmienić auto i oby nam pasował do nowego.Ja zrobilam dokladnie to samo [emoji5] Tez wozek za 1000 zl i bylismy bardzo zadowoleni, a fotelik za prawie drugie tyle. Nie uznaje w ogole tych fotelikow od wozkow.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dalam wtedy ok.1000zl za wozek 2w1 ze wszystkimi dodatkami i naprawde bylam bardzo zadowolona. Jezdzilam nim po gorach i po sniegu, a jednoczesnie jest bardzo zwrotny w sklepach. Mial tylko jeden mankament, ale do szybkiego naprawienia[emoji6]Dziękuje![]()
Ja tez mialam adapter[emoji5] Ale uzylam go tylko raz [emoji6] Ja mialam Maxi cosi cabriofix.Znaczy wiesz fotelik i tak potem do wózka nam pasował. Odpowiedni adapter i już. Przy pierwszym miałam fotelik cybexa. Potem pięknie schowany by przy drugiej ciąży już był. Niestety zmiana samochodu i okazało się że fotelik nie pasuje do auta nam. Sprzedałam cybexa bo mi szkoda było wyrzucić bo użytkowany niecały rok i zostawiony dla kolejnego malucha bo nie był po stłuczce ani wypadku. I kupiłam besafe dla drugiego. I teraz ma być też dla 3 ale... Znowu planujemy zmienić auto i oby nam pasował do nowego.
Mi się maxicosi nie podobają bo mają zamiast budki ta szmatkę do zaczepiania. A ja wolałam takia bardziej sztywna ta budkę. My używaliśmy częściej adaptera.Ja tez mialam adapter[emoji5] Ale uzylam go tylko raz [emoji6] Ja mialam Maxi cosi cabriofix.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Też racja. Tylko że tu raczej mowa o wózkach z fotelikiem za cenę 1000 zł.Czasami przy wózkach również jest fotelik normalny z atestami typu Cybex ale to właśnie powoduje wzrost automatycznie cenyteż napewno zainwestuje w dobry fotelik bo to jednak najważniejsza rzecz !
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
A sorry, ja miałam na myśli konkretnie Anex Sport wózek i do tego w zestawach jest albo "ich fotelik" albo właśnie Cybex za dodatkową dopłatą ale to jest wydatek rzędu 3 tys za 3w1 z cybexemTeż racja. Tylko że tu raczej mowa o wózkach z fotelikiem za cenę 1000 zł.
I po wizycie....jestem mega zadowolona babka bardzo kompetentna i wszystko super tlumaczy. Postanowilam ze przenosze sie do niej i reszte ciazy bedzie prowadzila. Maluch wszystko ma na miejscu serce ladnie bilo wiek w usg 10tyg 1dzien. Rozbieznosc co do om jest ale mowi ze pozniej nadgoni. Mam zalecony dalej clexane plus acard i witamine d3. Jestem mile zaskoczona jej podejsciem do pacjentow. A i wcisnela mnie na prenatalne ,na nfz 18 grudnia . Czego moj lekarz mi nie proponowal jedynie odplatne 3d u innego lekarza. Na koniec dala plik zalecen teczke i poradniki pregny oraz witaminy.
Powiedz babie żeby się odpierdolila.
@olaaa7 z wózkiem ciężka sprawa. Ale jakikolwiek byś nie wybrała to zainwestuj w naprawdę dobry fotelik z testami. Ja kupiłam wózek za 1000 zł a drugie tyle dałam na fotelik. Większość tych z zestawów 3 in 1 są do dupy