olaaa7
Fanka BB :)
Ooo to super skoro tak jest, zaraz poprzeglądam na stronieto może ikea? podobno zrobili teraz rozmiarówkę 'normalną' że pasuje na te standardowe pościele a nie tylko na te z ikei![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to super skoro tak jest, zaraz poprzeglądam na stronieto może ikea? podobno zrobili teraz rozmiarówkę 'normalną' że pasuje na te standardowe pościele a nie tylko na te z ikei![]()
Znając życie na święta nie będzieJa bym chciała śnieg na świętaU mnie póki co nic nie pada.
Ale gatunkowo naprawdę fajne jak jest ta promocja to płacę wtedy za 2 około 200 zł ale nie dzieje się z nimi nic, a czasami kupiłam te tańsze i po jednym praniu wyglądały jak by z kilka lat miały :/Tak dla siebie pościelNo strasznie drogo niestety
![]()
Kurde też mam ochotę [emoji2] ja nie mam dzisiaj nic na obiad i nie mam też siły żeby coś robić [emoji2]Lasagne gotowa teraz tylko do piekarnika mmmma zapach jaki piękny
nic tylko wcinać
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tylko Ty jesteś w stanie określić jak bardzo potrzebujesz tej wizyty A reszta niech się wali matki mają przeczucia i często same wiedzą że coś jest nie tak reszta się nie przejmuj jak czujesz że chcesz jechać to jedzDzwonilam do przychodni, czy jest szansa na szybsza wizyte, bo znow mam tragiczne bole brzucha, ale dzis az mi promieniuja do krzyzy, na. Niestety mojego lekarza nie ma. Do niego dzwonilam i stwierdzil, ze powinnam podjechac skontrolowac to w szpitalu, ale wiecie co? Ja sie tak cholernie boje ze wyjde na mega panikare, ze sie np maz wkurzy bo czekanie bedzie, ze stwierdza ze mi nic nie jest i beda slac jakies aluzje, ze zajmuje miejsce.
![]()