reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Do kiedy chcesz pracować?? Mnie szef prosił żeby do maja bo w marcu przenosimy się na nowa lokalizacje i będzie młyn a tylko ja zarządzam działem i chce żebym to jeszcze ogarnęła ale szczerze nie wiem czy dam radę

16udyx8di9hvrs5t.png
Najpierw sobie myślałam, że może do końca maja ale ostatnio coraz częściej mam lenia i nie wiem czy tyle wytrzymam :p Już wspominałam M, że może jednak do końca kwietnia :p

reklama
Powiem Wam, że mam ambiwalentne odczucia po telefonie do lekarki. Powiedziała, że jej to wygląda na spadek progesteronu, tym bardziej, że wcześniej miałam brązowe plamienia. I jak mam dziś dziecko, to bym tylko pojechała do przychodni, to ona mi zostawi recepte w rejestracji. I oczywiście bym dużo odpoczywala, bo już za tydzień mam wizyte. Jakoś nie jestem uspokojona..
A nie masz możliwości podrzucenia gdzieś małego i podjechania na IP? Jeśli masz się stresować przez tydzień to bez sensu :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Najpierw sobie myślałam, że może do końca maja ale ostatnio coraz częściej mam lenia i nie wiem czy tyle wytrzymam [emoji14] Już wspominałam M, że może jednak do końca kwietnia :p
Powiem Wam, że to napewno zależy od kobiety, ale moja szwagierka była coś na kształt mobilnego bankowca ;) głównie jeździła po komisach samochodowych z ofertami i też długo pracowała bo bodajże do końca czerwca, a koniec października rodziła i mówi, że popracowała by nawet dłużej, ale właśnie bolał już ja kręgosłup, zmęczenie z brzuchem odczuwała 2 razy bardziej więc to pewnie też wyjdzie samo z siebie :)

Dziewczyny i tak sie cieszę, że dziś piątek. Wieczorem już będzie moja mama, mąż przyjezdza na weekend. Planuje cały dzień przelezec, na obiad zamówić pizze, a jak plamienia mi wrócą to wieczorem moge podjechac na ip.

Doczekasz się :) Cudowne uczucie :) My powiedzieliśmy wczoraj naszemu 7latkowi i bardzo się ucieszył [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mam nadzieję, że ten tydzień zleci bardzo szybko, a ja zobaczę fasolkę :) w sumie już dziś piątek, weekend przeleci jak szalony, a później to już dni do wizyty :) w środę mają dzwonić, na którą mam wizytę :) bo lekarz ma takie oblężenie, że do końca stycznia terminów nie ma a przyjmuje już chyba 4 razy w tyg i oczywiście to wizyta prywatna ;)

Ja już po wizycie :) Fasolka ma 1,5 cm, seruszko bije :) Jest starsza o 3 dni niż OM i to by się zgadzało bo czułam kłucie w jajniku zwiastujace owulacje 3 dni prędzej niż powinno być :) Niestety Tsh za wysokie, muszę pilnie szukać endokrynologa :(

p19uqqmzxqi22hcj.png
Super, że dzidzia rośnie :) a jakie masz TSH?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dziewczyny a jak to jest z używanymi fotelikami? Słyszałam różne opinie i sama już nie wiem co jest prawdą. Czy można spokojnie kupić czy lepiej nowy?

Do góry