reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to się chociaż troszkę uspokoiłam to po jakiego kota kazał mi powtórzyć badania, jejku może źle spojrzał i na badaniu mam igg powtorzyc
Może chce się upewnić, że na pewno już to przeszlas (jeśli tak to już nie będziesz musiała w następnych trymestrach ciąży powtarzac toxo)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja już głupiej z tymi wynikami, mnie też wydaje się że mam przeciwciała a lekarz każe mi powtarzać wyniki, no nic wypytam w poniedziałek dokładnie

Cześć dziewczyny. Ja przez wymioty już 5 kg mniej. Ja mam to co ujemne, zresztą jak wszystko tylko różyczkę po szczepieniu mam jeszcze przeciwciała, a najlepsze jest to, że na WZW byłam szczepiona pełny cykl i zero przeciwciał
Kinga bo szczepionka na wzw nie jest na cale zycie. Trzeba sie doszvzepiac co jakis czas.
Wspolczuje tych wymiotow. Mnie ciagle mdli, ale nie wymiotuje. Oby niedlugo przeszlo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kinga30 mam nadzieję że jeszcze troszkę i sie Poczujesz lepiej, mnie zaczął się 12 tydz i jest różnie ale wieczorem nadal mnie mdli nie tak bardzo jak kiedyś, da się funkcjonować nieraz zwymiotuje

Dzięki dziewczyny za wszystko rady odnośnie fotelika :) Chyba będzie jednak lepiej kupić nowy. Myślicie, że Maxi Cosi City będzie ok?

Kinga30 mam nadzieję że jeszcze troszkę i sie Poczujesz lepiej, mnie zaczął się 12 tydz i jest różnie ale wieczorem nadal mnie mdli nie tak bardzo jak kiedyś, da się funkcjonować nieraz zwymiotuje
No ja przedwczoraj miałam lepszy dzień, ale wczoraj to masakra wszystko zwracałam

reklama
Do góry