SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Noo, ale mam na stykTo super! Tak myslalam, ze jakis biepewny ten wynik. Na pewno musisz kontrolowac, jak kazda z nas, ktora nie ma p/cial.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo, ale mam na stykTo super! Tak myslalam, ze jakis biepewny ten wynik. Na pewno musisz kontrolowac, jak kazda z nas, ktora nie ma p/cial.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nie dał mi właśnie nic tylko kazał iść do endokrynologa.
![]()
Ojjj tak ... W poniedziałek idę do ginekologa i mu pokaże te wyniki..m dobrze , że poszłam i zrobiłam bo już chciał mi dawać skierowanie do poradni chorób zakaźnych i tropikalnych...SzczęśliwaCiężarna to super, pewnie z ulga odetchnelas
Witam wszystkie Lipcowe Mamusie i dolaczam do Waszego grona :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Przyszedł mi wynik z drugiego laboratorium tej toxoplazmozy i rzutem na tasme mieszczę się w normie bo 0.8 i jest napisane nieobecne [emoji16] nie wiem czemu jestem w górnej granicy i to pewnie jest do kontroli, ale uspokoiłam sięale już facetowi zapowiedzialam, że jabłka obieram że skurki a nie tylko myje i że do końca ciąży zero mielonego mięsa [emoji16] a schabowe będę robić w rękawiczkach mimo tego, że w zamrażarce siedzi
![]()
Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak aż nie miałam, ale te wyniki mnie wystraszyły... Korzystała któraś z Was z laboratorium ABLA? U mnie w mieście jest od roku, ale widzę, że w Polsce jest ich sporo.Ja od kiedy wiem , że jestem w ciąży i robię coś z mięsem bo byk czas że nawet jego zapach mnie odpychal to robię w rękawiczkach później szoruje jak stuknieta kuchnie , a przy każdym kesie sprawdzam czy na pewno jest dobrze upieczone byście widziały mine mojego to byście padły mówi że nie wie co się że mną dzieje bo w pierwszej ciąży się tak nie zachowywałam i że jest przerażony momentamia ja nieumie się powstrzymać:/ ostatnio ż jakieś 3 dni temu przyszła mi taka ochota na lody i kupiłam sobie no i jak zaczęłam jeść to po drugim gryzie już byłam pewna ,że coś z nim nie tak i wyrzufilam i wczoraj gdy na wieczór dopadly mnie mdłości to oczywiście pierwsze co to e głowie sarmonella
sama sie sama siebie boję bo wiem że niewolno przecież się martwić wszystkim bo na ten okres do lipca musiałabym się zamknąć w jakimś pomieszczeniu żeby nie dostać na głowę i sama że sobą "przeprowadzilam " poważna rozmowę bo momentami mam sama siebie dosyć ...
Ja tak aż nie miałam, ale te wyniki mnie wystraszyły... Korzystała któraś z Was z laboratorium ABLA? U mnie w mieście jest od roku, ale widzę, że w Polsce jest ich sporo.
![]()
Nie. Ja korzystam z Diagnostyki.Ja tak aż nie miałam, ale te wyniki mnie wystraszyły... Korzystała któraś z Was z laboratorium ABLA? U mnie w mieście jest od roku, ale widzę, że w Polsce jest ich sporo.
![]()