reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

ALAB :) pomyliłam się podając nazwę laboratorium

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, domyslilam sie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jeżeli chodzi o nazwę ALAB to ja od kilku lat korzystam fajnie rano idę a po 12 zawsze mam wyniku w necie do sciagniecia

16udyx8di9hvrs5t.png
Noo właśnie to laboratorium miałam na myśli :) to u nich mi wyszedł dobry wynik (brak toxo) i bliski z tym, który dziś wyszedł w przyszpitalnym :) ale wyszedł niższy jeszcze :) będę tam chodzić bo to przyszpitalne codziennie inny wynik

f2w39n7303c24ozn.png

Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji16] też zachodząc w ciążę miałam swój mały cud bo stwierdziły brak owulacji, cienkie endometrium, brak ciałka żółtego już miałam iść na badanie droznosci jajowodow [emoji16] posiew z pochwy zrobiłam, szlafrok i piżamę miałam gotowe do szpitala a tu ciąża [emoji16] cuda się zdarzają

f2w39n7303c24ozn.png

Mój szpital wydając wyniki to właśnie jest napisane "Diagnostyka" nie wiem czy oni w szpitalu to robią czy gdzieś wioza... Chyba na miejscu bo o 11 są wyniki, ale każdego dnia miałam inny wynik i zwątpiłam w nich

f2w39n7303c24ozn.png
O, czyli to w diagnostyce tak Ci robili. Ciekawe czy to jakus ich blad czy zawsze takie drobne roznice wychodza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi jeszcze rok temu chcieli wycinac jajnjki i kawalek macicy, ale sie nie dawalam :-) moze to dziwnie zabrzmi,bo nie jestem lekarzem,ale logiczne jest,ze jak nie masz nic w brzuchu, bo wszystko masz wyciete to CUD sie nie pojawi :-) upieralam sie na swoim i wyszlo na moje heh :-) wow to kochana tez mialas duzo szczescia :-) Gratuluje jeszcze raz :-)

Mnie naszło na zapiekankę z makaronu, indyka i warzyw [emoji4] już mi niedobrze z głodu a jeszcze 10 minut w piekarniku...
Co do słodkiego to mnie w ogóle odrzuciło. Mimo, że w domu słodyczy od groma, mąż codziennie coś zajada a ja nie mogę na to patrzeć [emoji2] oby tak zostało do końca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Mi jeszcze rok temu chcieli wycinac jajnjki i kawalek macicy, ale sie nie dawalam :-) moze to dziwnie zabrzmi,bo nie jestem lekarzem,ale logiczne jest,ze jak nie masz nic w brzuchu, bo wszystko masz wyciete to CUD sie nie pojawi :-) upieralam sie na swoim i wyszlo na moje heh :-) wow to kochana tez mialas duzo szczescia :-) Gratuluje jeszcze raz :-)

Straszne... Rozumiem wyciąć jeśli coś sprawia wielkie zagrożenie dla zdrowia człowieka ... Ale szanse trzeba dać... Słyszałam, że czasami ciąża "leczy" endometrioze :) bo nie ma miesiączki więc krew się nie cofa

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry