Margana
Fanka BB :)
Haha, domyslilam sie[emoji3]ALABpomyliłam się podając nazwę laboratorium
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, domyslilam sie[emoji3]ALABpomyliłam się podając nazwę laboratorium
![]()
Noo właśnie to laboratorium miałam na myśliJeżeli chodzi o nazwę ALAB to ja od kilku lat korzystam fajnie rano idę a po 12 zawsze mam wyniku w necie do sciagniecia
![]()
Nazwa dość trudna [emoji16]Haha, domyslilam sie[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mój szpital wydając wyniki to właśnie jest napisane "Diagnostyka" nie wiem czy oni w szpitalu to robią czy gdzieś wioza... Chyba na miejscu bo o 11 są wyniki, ale każdego dnia miałam inny wynik i zwątpiłam w nichNie. Ja korzystam z Diagnostyki.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Gratulacje [emoji16] też zachodząc w ciążę miałam swój mały cud bo stwierdziły brak owulacji, cienkie endometrium, brak ciałka żółtego już miałam iść na badanie droznosci jajowodow [emoji16] posiew z pochwy zrobiłam, szlafrok i piżamę miałam gotowe do szpitala a tu ciąża [emoji16] cuda się zdarzająJest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
O, czyli to w diagnostyce tak Ci robili. Ciekawe czy to jakus ich blad czy zawsze takie drobne roznice wychodza.Mój szpital wydając wyniki to właśnie jest napisane "Diagnostyka" nie wiem czy oni w szpitalu to robią czy gdzieś wioza... Chyba na miejscu bo o 11 są wyniki, ale każdego dnia miałam inny wynik i zwątpiłam w nich
![]()
Dziś pomiędzy jednym a drugim laboratorium była mała różnica... Ale wczoraj miałam dużo wyższy wynik niż dziś... Nie wiem co może podnieść wynik tych antycial...O, czyli to w diagnostyce tak Ci robili. Ciekawe czy to jakus ich blad czy zawsze takie drobne roznice wychodza.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Straszne... Rozumiem wyciąć jeśli coś sprawia wielkie zagrożenie dla zdrowia człowieka ... Ale szanse trzeba dać... Słyszałam, że czasami ciąża "leczy" endometriozeMi jeszcze rok temu chcieli wycinac jajnjki i kawalek macicy, ale sie nie dawalam :-) moze to dziwnie zabrzmi,bo nie jestem lekarzem,ale logiczne jest,ze jak nie masz nic w brzuchu, bo wszystko masz wyciete to CUD sie nie pojawi :-) upieralam sie na swoim i wyszlo na moje heh :-) wow to kochana tez mialas duzo szczescia :-) Gratuluje jeszcze raz :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom