reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Straszne... Rozumiem wyciąć jeśli coś sprawia wielkie zagrożenie dla zdrowia człowieka ... Ale szanse trzeba dać... Słyszałam, że czasami ciąża "leczy" endometrioze :) bo nie ma miesiączki więc krew się nie cofa

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez slyszalam, ze ciaza czesto leczy endometrioze, nadzerki i polipy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mnie naszło na zapiekankę z makaronu, indyka i warzyw [emoji4] już mi niedobrze z głodu a jeszcze 10 minut w piekarniku...
Co do słodkiego to mnie w ogóle odrzuciło. Mimo, że w domu słodyczy od groma, mąż codziennie coś zajada a ja nie mogę na to patrzeć [emoji2] oby tak zostało do końca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też mam dużo mniejsza chęć na słodkie niż przed ciąża :) czasami coś zjem, ale nie jestem tak lapczywa jak przed ciąża [emoji16] kiedyś codziennie coś słodkiego a dziś raz na 3 dni... Najczęściej po dużych zakupach w Lidlu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dokladnie kochana, jest to najlepszy stan dla chorych na endo z tym,ze wlasnie endo czasem blokuje zajscie w ciaze i to dosyc skutecznie. Odwiedzilam chyba wszystkich krakowskich lekarzy w celu diagnostyki i powiedzialam nic nie wycinam.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie naszło na zapiekankę z makaronu, indyka i warzyw [emoji4] już mi niedobrze z głodu a jeszcze 10 minut w piekarniku...
Co do słodkiego to mnie w ogóle odrzuciło. Mimo, że w domu słodyczy od groma, mąż codziennie coś zajada a ja nie mogę na to patrzeć [emoji2] oby tak zostało do końca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Przepraszam, bo Ty tutaj o takich pysznościach piszesz a ja napiszę o uplawach :D Obie miałyśmy żółte. Kupiłam iliadian pregna, podmywam się 2-3 razy dziennie i jak ręką odjął :) Polecam może i Tobie pomoże :)

Dokladnie kochana, jest to najlepszy stan dla chorych na endo z tym,ze wlasnie endo czasem blokuje zajscie w ciaze i to dosyc skutecznie. Odwiedzilam chyba wszystkich krakowskich lekarzy w celu diagnostyki i powiedzialam nic nie wycinam.

Wiem, czytałam dużo o tej chorobie bo nawet lekarz planował mi zrobić laparoskopie zamiast badanie droznosci jajowodow, ale moja siostra po tym badaniu od razu zaszła w ciążę bo ono też udraznia jeżeli są zapchane i dlatego jednak miałam mieć najpierw badanie droznosci... No i bałam się bo to bardzo inwazyjne...

f2w39n7303c24ozn.png

oar8qqmzxfkhrczb.png

Smacznego :)

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Przepraszam, bo Ty tutaj o takich pysznościach piszesz a ja napiszę o uplawach :D Obie miałyśmy żółte. Kupiłam iliadian pregna, podmywam się 2-3 razy dziennie i jak ręką odjął :) Polecam może i Tobie pomoże :)
Hahaha zmiana tematu mi nie przeszkadza [emoji2] ja mam zwykły Illadian ale czasem czuję jak mnie po nim szczypie i chciałam właśnie zmienić go na jakiś inny. Zaraz zobaczę co ma w składzie ten Pregna i może też go kupię skoro piszesz, że jest różnica [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

reklama
Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Witaj. To mamy termin na ten sam dzień ? Widziałaś już maleństwo bo ja tak ale bardzo malutkie

Do góry