Jeszcze kowalea z jakiej czesci ? Ja grabiszynek
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze kowalea z jakiej czesci ? Ja grabiszynek
karla to gdzie ty do fit choc wiem to zalezy od wzrostu .ja mam 170cm ale meczy mnie moja nadwaga
U mnie -1 i chyba będzie mi ciężko tyć bo za bardzo się stresuje i świruje po przejściach.. Mimo że jem i to czasem sporo to nie tyje nic a nic...Co do wagi u mnie poki co 3 na minusie
to blisko mnie moze beda wspolne spacery po parkuJeszcze kowalea już niedługo krzyki borek
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja zaczynałam od 48.. A mam 47.. Mam nadzieję że teraz to pójdę chociaż ciut w góręmi spada waga bo ja na diecie cukrzycowej,ale i tak startowalam z waga 93 wiec dramat
Jejku dziewczyny no co Wy. Ja juz mam 5 kilo na plusie [emoji20] Jestem totalnie zalamana i przetazona. W ogole nie wiem jak to mozliwe [emoji22]Ja tez. Jem jak i przed ciaza, a moja waga +2. Sama od siebie mam nadwage po pozostalych ciazach i sie obawiam jak skoncze i z jaka waga. Duuuuzo mnie kosztowalo zeby zrzucic kilkanascie kilo i teraz dupa [emoji12]
![]()
Jejku dziewczyny no co Wy. Ja juz mam 5 kilo na plusie [emoji20] Jestem totalnie zalamana i przetazona. W ogole nie wiem jak to mozliwe [emoji22]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017