reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja dwa razy na klinikach rodzilam ale ostatnio jestem tam co tydzien w poradni i organizacja mnie przeraza coraz bardziej :/
Ja też na klinikach ale moją martwą córkę więc nie kojarzy mi się dobrze mimo opieki bardzo dobrej jaką miałam... A moja gin właśnie tam pracuje... :/

p19u3e3k1bno3uzw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki za kciuki :) wszystko ok. Mamy 4 cm, 160 uderzen serca na minute. Maly podrosl sporo, bo dzisiaj ma wymiary na 11 tydzien. A ostatnio byl 3 dni do tylu w stosunku do OM. Widzialam i zoladek i pecherz moczowy. Serce o prawidlowej budowie.

Mam skierowanie do szpitala na 02.01.2018 Wszystko zgodnie z planem :)
O juz tak dokladnie wszystko widzialas, super[emoji5] Fajnie, ze dzidzia tak pieknie rosnie.
Szybko juz ten szpital, ale skoro yrzeba to trzeba. Dzidzia najwazniejsza

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja planuje rodzic w szpitalu, w ktorym pracuje moj lekarz. Odbieral porod mojego synka, gdy sie przedwcześnie urodzil w 23 tygodniu. Czulam sie bezpiecznie, mimo przezywanej tragedii. Teraz licze na bardziej optymistyczny final...

A nie rodzicie tam gdzie wasz lekarz prowadzący pracuje ? U mnie w Kaliszu jak jesteś bez swojego lekarza to szkoda słów traktują jak intruza :/ mój lekarz pracuje w szpitalu oddalonym o 40 km od mojego miejsca zamieszkania i tam pojadę bo nie chciałabym być traktowana jak zło konieczne :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tam rodze gdzie moj lekarz pracuje [emoji3] We Wroxlawiu jest taka sama sytuacja w szpitalach. Przykre to ale prawdziwe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

ja dwa razy na klinikach rodzilam ale ostatnio jestem tam co tydzien w poradni i organizacja mnie przeraza coraz bardziej :/
ja mam lekarzs teraz z klinik i to druga opcja po kaminskiego moze trzeba znow oplacic polozna .na Borowskiej bylam na patologii ciazy a na brochowie mialam pobierane wycinkk i polip wycinsny i raczej nie che chce w tych dwoch rodzic.Ale beda wakacje i remonty wiec zobaczymy

reklama
Do góry