reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A i jeszcze go napewno chcę zapytać o tą kawę :) bo w domu na mnie krzyczą, a ja kurcze lubię kawę i jasne, że zrobię dla dziecka wszystko, ale ta kawa tak za mną chodzi codziennie, że szok :) a wy pijecie ? Ile dziennie ? Kurcze powiedzcie mi bardzo szkodzi jak siedzi się wśród osób palących ? Nie chciałabym unikać wizyt u mamy całą ciążę, ale tam napewno nikt nie przestanie przy mnie palić bo ja tak chce :( wiecie oni wychodzą z założenia że ja nie palę to co mi szkodzi, że palą oni :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije jedna dziennie z ekspresu z mlekiem [emoji6]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja nie mieszkam z mamą :) u teściów nikt nie pali :) ja sama paliłam kilka lat :) dobra popalałam ale 2 lata temu rzuciłam to świństwo i teraz każdego do tego namawiam sama nie wiem jak mogłam palić :/
Jak by ktoś chciał rzucić polecam książkę Allena Cara Jak skutecznie rzucić palenie :)

No widzisz to chyba nie powinien dla nich byc problem zeby nie palic jak jestes. Ja bie mialam wyjscia, mieszkalam z nimi.
Ja akurat pale i chyba nigdy nie rzuce. No ale to juz inna bajka [emoji6]
Teraz oczywiscie nie pale.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A chciałabym Was się zapytać ;) bo mój ginekolog mówił mojej koleżance że od 3 msc ciąży powinna spać na lewym boku bo po prawej stronie przebiega jakaś żyła, która odpowiada za dotlenienie dziecka nie chce was wprowadzić w błąd ale coś takiego mi mówiła ;) przestrzegacie tego bo ja jak zawsze spałam na lewym boku to teraz jak na złość ciągle w nocy przekręcam się na prawy :/mam jeszcze trochę czasu do 3 msc ale czym wcześniej się przestawie tym lepiej
:dry:
Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazand lezenie na lewej strony ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku itp. Prawa strona tez nie jest idealna.
Najlepiej podobno lezec na plecach. Cialo jest wtedy maksymalnie zrelaksowane, nie ma napietych miesni,pluca i serce nie sa scisniete..
Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazand lezenie na lewej strony ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku itp. Prawa strona tez nie jest idealna.
Najlepiej podobno lezec na plecach. Cialo jest wtedy maksymalnie zrelaksowane, nie ma napietych miesni,pluca i serce nie sa scisniete..
:errr:

Jest wyżej :) już wrzuciłam

f2w39n7303c24ozn.png
Już zauważyłam, ale zdążyłam poprosić :) no więc dziękuję ci bardzo bo miałabym nie lada wyczyn spać na lewym boku bo właśnie wszystko mi drętwieje a pilnowałam się jak głupia [emoji14] i w nocy dziś prawie się popłakałam bo mówię do męża że mam się uczyć spać na lewym boku, a ja się przekręcam [emoji23]

Ja ma dwie chichuaua przecudowne kochane orzywiazuja się mocno tylko chcą się tulić Czesio ma 2 kg i 3 lata a Gustaw 4 miesiące i 1 kg są bardzo kochane dla dzieci, uwielbiają się bawić bardzo grzeczne i traktuje je jak swoich syneczkow a oni mnie jak swoją mamę [emoji23] pozatym bardzo ekonomiczne na miesiąc idzie 2 kg karmy suchej tylko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazane lezenie na lewej stronie ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku,niedotlenienia itp. Prawa strona tez nie jest idealna.

Już zauważyłam, ale zdążyłam poprosić :) no więc dziękuję ci bardzo bo miałabym nie lada wyczyn spać na lewym boku bo właśnie wszystko mi drętwieje a pilnowałam się jak głupia [emoji14] i w nocy dziś prawie się popłakałam bo mówię do męża że mam się uczyć spać na lewym boku, a ja się przekręcam [emoji23]

W takim razie dobrze, że wyszedł ten temat [emoji16] będziesz miała spokojna noc :) dla dziecka jest ważne byśmy były zadowolone, odprezone i wyspane [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja ma dwie chichuaua przecudowne kochane orzywiazuja się mocno tylko chcą się tulić Czesio ma 2 kg i 3 lata a Gustaw 4 miesiące i 1 kg są bardzo kochane dla dzieci, uwielbiają się bawić bardzo grzeczne i traktuje je jak swoich syneczkow a oni mnie jak swoją mamę [emoji23] pozatym bardzo ekonomiczne na miesiąc idzie 2 kg karmy suchej tylko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystko zależy od wychowania :) Ja zostałam pogryziona przez chichuaue i ratlerka. Nawet jamnika da się wychować na mordercę. Koleżanka ma hodowle amstaffów, wszystkie to ciepłe tulące sie do wszystkiich kluchy :) Ja mam owczarka niemieckiego 7 letniego,waży 37 kg. Nie wyobrażam sobie innego. Jest tak piekielnia inteligentna, wdzięczna za wszytsko i kochana, że aż mnie smutek ogarnia na myśl że psy nie żyją wiecznie :(

reklama
Do góry