reklama
Oby, oby, oby ! Dziękujemy [emoji4][emoji4]A ja wysyłam Wam pozytywne ciążowe fluidy :* podobno zarażają [emoji23][emoji23]
![]()
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Cosinus ponoć lepszy od Żaka.Hej
Produkcja pełną parą![]()
Witam nowe staraczki![]()
@Migdalove powodzenia na ustnych zaliczeniachDziwna ta babka od fizyki, mam nadzieję, że przepuści Was oboje bez problemu. U mnie też dziś tyle śniegu napadalo, bo chwilami padał taki mega duży
Cieszyłam się jak małe dziecko
) Szkoda, że stopniał :/
Gdzie Ty masz tą szkołę? Jaka to ulica? Ja miałam dziś jechać do Ega się zapisać do żaka, no ale wyszło, że nikt mi z dzieckiem nie posiedzi w co drugi weekend miesiąca i musiałam dac sobie luz ze szkołą![]()
@encirclede super, że się zalapaliscie
@Elodia przykro mi z powodu Twojej stratyPodczytuje lipcowki, z sentymentu, bo sama mam synka z tego miesiąca. Trzymałam kciuki jak pisałaś, że plamisz i jedziesz na wizytę sprawdzić. Jesteś silną kobietą i wierzę mocno, że los się do Ciebie uśmiechnie. Życzę Ci żeby staranka nie zajęły zbyt dużo czasu
@mamunia86 zazdroszczę Ci udanej akcji odstawienia od cycaOby u mnie w przyszłości też tak było
Może nawet wykorzystam Twój patent
@Aggs ja marzyłam o wyjeździe na stałe do USA, ale to już na zawsze będzie moje niespełnione marzenie. W którym stanie mieszkasz?![]()
Ja też jeszcze karmię, syn w styczniu skonczy 1,5 roku i końca nie widzę, ale z drugiej strony nie przeszkadza mi to![]()
Ginekolog do którego poszłam po połogu zauważył że zbliża mi się owu i powiedział, że od razu możemy się starać, to tak odnośnie wypowiedzi, już nie pamiętam która z Was coś tam wspominała o rocznej przerwie, to że w takim razie chyba niekoniecznie musi ona być (po cc to na bank powinna być)
Jejku ja jestem po dzisiejszym dniu wykończona... syn mi zasypia ostatnio ok. 23:00, raz nawet zdarzyło się przed 24:00. Powinnam go obudzić rano czy dac mu się wyspać? Tylko potem znowu późno będzie drzemka w dzień :/ Może Wy coś doradzicie![]()

Fajnie byłoby się poznać [emoji23]
Link do: Lista.xlsx
Żak ma to do siebie, że chyba chodzi się w piątki i sobotę a w cosinusie w soboty i niedziele.
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja po poronienuu nialam owu ale tez pozno, ok 20 dcBede testowac. Ale takie prawdziwe starania zaczne od stycznia. Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie do konca 2018.
@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacje[emoji4] ale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.
Elodia
Hej
@Elodia przykro mi z powodu Twojej stratyPodczytuje lipcowki, z sentymentu, bo sama mam synka z tego miesiąca. Trzymałam kciuki jak pisałaś, że plamisz i jedziesz na wizytę sprawdzić. Jesteś silną kobietą i wierzę mocno, że los się do Ciebie uśmiechnie. Życzę Ci żeby staranka nie zajęły zbyt dużo czasu
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Hej. Tydzien temu to byl straszny weekend. Najgorszy w moim życiu. Niby już teraz nie płaczę a i krwawienia juz prawie nie mam, ale jednak pustke czuje ogromną. Pocieszam się tym że jak tylko w nowej pracy dostanę dalszą umowę, to od razu zabieramy się do dzieła. Z tym że zapobiegawczo nie pójdę od razu na L4. Dopiero po 12 tygodniu jesli okaze się że wszystko ok.
Elodia
Rupa 3 cxy 3a/3b? Ja mialam w lipcu zeszlego roku 3b i mi 2 styczniu zabieg robili zeby te zmiany na szyjce usunąć. No i teraz pod koniec lipca druga cytologia po zabiegu wyszla grupa 1 tak że jest póki co ok.Ja właśnie dziś rozpoczęłam nowy cykl.Jednak starania narazie musimy wstrzymać ponieważ w cytologii wyszła mi III grupa a co za tym idzie dostałam antybiotyk do przeleczenia (mogę go zacząć brac dopiero po okresie bo to globulki),będę go brała przez 10 dni i pózniej muszę zrobić kontrolnie kolposkopię i dopiero po niej się okaże czy starania będą mogły być wznowione czy potrzebne będzie jakieś jeszcze leczenie.

D
Deleted member 178444
Gość
Hej Wam 
10 dpo - negatyw. No cóż, nadzieja jeszcze jest.
Córa w nocy dostała 39 stopni gorączki, więc dziś do dyżurnej przychodni i werdykt angina :/ co u Was?
Córa w nocy dostała 39 stopni gorączki, więc dziś do dyżurnej przychodni i werdykt angina :/ co u Was?
Elodia
10dpo to jeszcze może się nie zagnieździlo. Pamietaj o tym że zarodek moze do 12 dpo sie zagnieździc tak że twn....trzymam kciuki.Hej Wam

adiika
@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacjeale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.![]()
Ale fajnie
Testy owu są niemiarodajneproszę![]()
![]()
Fakt faktem po owu przed okresem nigdy nawet cień cienia kreski nie miałam ale... Test pokazuje wynik negatywny. Więc zostańmy przy tym że lh do owulacji a hcg do ciąży![]()
![]()
![]()
Ja widziałam kiedyś testy owu facelle i na nich była gruba krecha w ciąży, więc może te z allegro to faktycznie słabe są
Cosinus ponoć lepszy od Żaka.
![]()
Fajnie byłoby się poznać![]()
Link do: Lista.xlsx
Żak ma to do siebie, że chyba chodzi się w piątki i sobotę a w cosinusie w soboty i niedziele.
A tego to nie słyszałam, że lepszy. Muszę się bardziej rozeznać, bo ta moja decyzja to tak na szybcika podjęta. A i tak du pcia z tego wyszła :/ Spojrzałam na stronę czy rachunkowość mają i faktycznie też jest, ale w żaku to wiem, że mają takie kursy już odpłatne ze zniżką jak się jest uczniem, a ciekawe jak tu.. a spotkać się możemy nawet poza szkołą
Tam się chodzi też sobota, niedziela i w co drugi weekend miesiąca.
@Elodia masz już na oku jakaś nową pracę? Oby już nie była tak ciężka jak ostatnia, bo w tej to ostro tyralas, że też tyle lat dałaś radę
@StarAnia nie ma @ jest nadzieja. I zdrówka dla córci
reklama