reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
A co masz nie tak z hormonami, konkretnie? TSH 2,3 to nie jest nic tragicznego, ja miałam owu już przy TSH = 9
Lekarz mi zbadał tarczycę i mam ja po prostu słabą jak na mój organizm. Wszystkie objawy i wygląd tarczycy wygląda jak na niedoczynność tarczycy. Inne wyniki hormonów mam w górnej granicy normy. Nie występuje u mnie owulacja więc leczymy tą słabą tarczyce lekami i dietą. Lekarz widzi poprawę, ale to jeszcze nie jest do końca to co być powinno.

http://tnij.at/starania2018

@Migdalove, ok dzięki.

@KatiNails, wow, no to gratuluję! A to wcześniej planowaliście i z ciążą wyszło czy teraz takie przyśpieszenie w związku z ciążą?
I ślub i ciąża planowana :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails piekniutka sukieneczka ja już sobie ciebie w niej wyobrażam.. bedziesz piękna panną młodą ! ❤❤️ no i co najwazniejsze w tej waznej dla Ciebie chwili i twojego przyszlego męża oczywiście tez, bedzie z wami wasze przyszłe wspólne maleństwo i ten mały przystojniak ze zdjęcia.!
A u mnie kochane 22dc jakieś kłucia,bóle i inne cuda się dzieją ale ja tam nie dam się sprowokować do zrobienia testu przed terminem @@@ mimo ze zapas testów już mam od dawna w szufladzie :D:p:D;)

@KatiNails piekniutka sukieneczka ja już sobie ciebie w niej wyobrażam.. bedziesz piękna panną młodą ! [emoji173][emoji173]️ no i co najwazniejsze w tej waznej dla Ciebie chwili i twojego przyszlego męża oczywiście tez, bedzie z wami wasze przyszłe wspólne maleństwo i ten mały przystojniak ze zdjęcia.!
A u mnie kochane 22dc jakieś kłucia,bóle i inne cuda się dzieją ale ja tam nie dam się sprowokować do zrobienia testu przed terminem @@@ mimo ze zapas testów już mam od dawna w szufladzie :D:p:D;)
Trzymam kciuki Kochana za Twoje dwie kreski :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Lekarz mi zbadał tarczycę i mam ja po prostu słabą jak na mój organizm. Wszystkie objawy i wygląd tarczycy wygląda jak na niedoczynność tarczycy. Inne wyniki hormonów mam w górnej granicy normy. Nie występuje u mnie owulacja więc leczymy tą słabą tarczyce lekami i dietą. Lekarz widzi poprawę, ale to jeszcze nie jest do końca to co być powinno.

Przepraszam, że pytam, ale co to za lekarz i na jakiej postawie stwierdził, że "slaba"? Które wyniki masz w górnych granicach? Ft3 i ft4? Bo jeśli tak, to możesz sie wpędzić w nadczynność polekowa...

reklama
Przepraszam, że pytam, ale co to za lekarz i na jakiej postawie stwierdził, że "slaba"? Które wyniki masz w górnych granicach? Ft3 i ft4? Bo jeśli tak, to możesz sie wpędzić w nadczynność polekowa...
Na podstawie badania USG, wywiadu i badań krwi. Lekarzowi ufam bo wie co robi, pod tym względem ma same pozytywne opinie i to nie na żadnej stronie internetowej tylko wśród znajomych. Też nie wdraża samych leków, bo euthyrox biorę ten 25 i głównie chodzi o dietę. Większość lekarzy stwierdzało, że jest wszystko ok i że to taka natura a inni, że mam pcos lub nie i ręce rozkładali. Teraz zajął się mną w końcu ktoś, kto na trudnych przypadkach się zna. Biorąc euthyrox w końcu chociaż czuję się dobrze, objawy typowe dla niedoczynności tarczycy powoli ustępują. Także jesteśmy na dobrej drodze.

Do góry