reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny - o co mi na fcb wyskoczyło [emoji23]
Na poprawę humoru [emoji23]
Link do: Demotywatory.pl - jakiś konkurs na najśmieszniejsze zdj zwierząt [emoji23]
Ja się już posmialam i czas wstawać - zjeść śniadanie;p ileż to można w wyrku gnić [emoji23]
Dzisiaj o 17 mam te wigilijke w pracy, na której uwaga-bedzie dewolaj [emoji23]
Intendentka se wymyśliła "lokal" w którym wszyscy ponoć po powrocie do domu mają sensację żołądkowe i aż się boję [emoji23] no ale cóż zrobić:p

Miłego dnia dziewczyny [emoji173]
wzajemnie miłego dnia ;)

reklama
kurcze, mi tez się oczy kleją :) jak nigdy
Ja nie umiem szybko zasnac jak mam wolne. Zawsze grubo po polnocy, nawet blizej 2. No i jak mlofa do szkoly wychodziła, to ja zawsze w kimono do 11 i potem za domowe prace sie bralam. A teraz dupa no nie moge zasnac chocby nie wiem co bo czekam na ten twlefon z nowej pracy. Zapewne zadzwonia w srode jak na zlosc kiedy bede po wizycie u gin. Ot taka zlosliwosc rzeczy martwych najwyzej elke przedluze do konca roku i jak bedie potrzeba to po prostu znpwu przedłużę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@marta_usssek ten lek ktory musisz brac to steryd? Na co dokladnie go bierzesz? Moglabys napisac co nie tak w Twoich wynikach? To Twoje pierwsze starania czy jestes po stracie? Ja jestem po stracie, teraz znow sie staram ale mam przeciwcialo anty ro z grupy ANA ktore do niczego nie pasuje moim lekarzom i nie jest podstawa wg nich do wlaczenia jakiegokolwiek leku.tzn clexane mam dostawac.ale steryd niet. Pzdr:)

Moje starania trwają 7 cykl .
Mam juz synka 11 letniego . Mam 32 lata .
Eutyrox dostałam na obniżenie tsh, mam 2,4 .
Dostinex na obniżenie prolaktyny bo jest 19.
Duphaston na to aby jajeczkowanie zaczęło występować . Mam nadzieje , ze szybko wszustko sie unormuje choć czytam ze ten eutyrox lubi spowodować niezle wariacje w organizmie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie umiem szybko zasnac jak mam wolne. Zawsze grubo po polnocy, nawet blizej 2. No i jak mlofa do szkoly wychodziła, to ja zawsze w kimono do 11 i potem za domowe prace sie bralam. A teraz dupa no nie moge zasnac chocby nie wiem co bo czekam na ten twlefon z nowej pracy. Zapewne zadzwonia w srode jak na zlosc kiedy bede po wizycie u gin. Ot taka zlosliwosc rzeczy martwych najwyzej elke przedluze do konca roku i jak bedie potrzeba to po prostu znpwu przedłużę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Może dlatego, że myślisz o tym telefonie i siłą rzeczy denerwujesz się. Dopiero 11:30 jeszcze mogą zadzwonić :)
A ja idę wcześnie teraz spać nawet o 20, i już o 6:00 nie śpię. do tego koszmary ;/

Może dlatego, że myślisz o tym telefonie i siłą rzeczy denerwujesz się. Dopiero 11:30 jeszcze mogą zadzwonić :)
A ja idę wcześnie teraz spać nawet o 20, i już o 6:00 nie śpię. do tego koszmary ;/
Ja nie moge zasnac niezaleznie od tego o ltorej rano wstalam i czy spalam po poludniu. Taka jestem rozregulowana przez 7 lat pracy zmianowej. Żołądek mi też świruje caly czas przez rozregulowanie. No ale 3 miesiace do ponownych staranek i potem zalezy jak predko zajde to tyle to wytrzymam. Bo ta nowa praca to tez 3 zmianowa będzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry