Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie używałam nigdy, ale zawsze na forum w poprzednich moich ciążach ten wątek się pojawiałZ tego, co pamiętam, to dziewczyny pisały, że tym detektorem wcale nie tak łatwo wykryć tętno i można nieźle sobie stracha napędzić niepotrzebnie. Podobnie jak z czujnikami oddechu dla urodzonego już dziecka.
Jak się maluch zacznie ruszać, to łatwiej jest na ruchy zwracać uwagę![]()
Świetne wiadomościJa już po wizyciewszystko jest dobrze dzisiaj 10t1d
termin mam na 15.07 od jutra acard i neoparin do końca ciąży ulżyło mi ale pewno tylko na jakiś tydzień
![]()
Dziewczyny jak przystało na niezdecydowaną i zmieniającą zdanie babę w ciążyznowu znalazłam chyba idealny wózek
ciekawe ile ich jeszcze będzie
![]()
pokaż pokażDziewczyny jak przystało na niezdecydowaną i zmieniającą zdanie babę w ciążyznowu znalazłam chyba idealny wózek
![]()
Tak wiem, że z tym detektorem to nie taka łatwa sprawa, ale myślę (czysto teoretycznie) że tak czy siak się denerwuję, a może co jakiś czas uda mi się uchwycić to tętno. Oczywiście nie biorę pod uwagę, że go nie znajdę xD Strasznie się denerwuję, nie mogę funkcjonować. Na święta nic nie ogarnęłam (na całe szczęście na wigilie zwalamy się do rodziny) bo cały czas czekam na jutrzejsze usg. Paraliżuje mnie ten strach i szukam sposobu żeby mieć jakąkolwiek pewność że jest okej.
Dziewczyny jak przystało na niezdecydowaną i zmieniającą zdanie babę w ciążyznowu znalazłam chyba idealny wózek
![]()
Super to teraz spokojne święta[emoji2]Ja już po wizyciewszystko jest dobrze dzisiaj 10t1d
termin mam na 15.07 od jutra acard i neoparin do końca ciąży ulżyło mi ale pewno tylko na jakiś tydzień
![]()