olaaa7
Fanka BB :)
No właśnie wpadł mi w oko i ma fajny dizajnBeSafe tez jedna z najlepszych firm. Bralam ja pod uwage razem z maxi cosi, ale przewazywa cena, Bo BeSaf byly drozsze. Pod wzgledem bezpieczenstwa porownywalne.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie wpadł mi w oko i ma fajny dizajnBeSafe tez jedna z najlepszych firm. Bralam ja pod uwage razem z maxi cosi, ale przewazywa cena, Bo BeSaf byly drozsze. Pod wzgledem bezpieczenstwa porownywalne.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Będzie dobrze. :-* Trzymam kciuki!Strasznie się denerwuję tą dzisiejszą wizytą. Chyba dlatego, że to w szpitalu, wiec jakoś tak mniej przyjemnie, nowy lekarz, nie wiem czego się spodziewać. Poza tym ostatnio położna mi powiedziała, że jeden maluszek mniejszy i to nie dobrze, więc się boję usłyszeć złe wiadomości...
Ja mam izi go. I jestem zadowolona. Marka jak najbardziej ok. Testy ma dobre.Dziewczyny możecie coś powiedzieć o foteliku BeSafe Izi Go i Maxi Cosi Pebble Zainteresował mnie tez Izi Go tylko nie bardzo znam tą firmę.
Do wszystkich panikar
Czy któraś z was myśli (lub używała) detektora tętna płodu?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama umieram bo mam jutro![]()
Bebetto Holland z 2017 r.Skrętny jest, spacerówka się składa razem ze stelażem a czy lekki to tak średnio, ale to cecha wszystkich wózków Bebetto, mnie akurat to nie przeszkadza
![]()
Oj Ola, do lipca to jeszcze kilka(nascie) bedzie [emoji3]Dziewczyny jak przystało na niezdecydowaną i zmieniającą zdanie babę w ciążyznowu znalazłam chyba idealny wózek
ciekawe ile ich jeszcze będzie
![]()
Na żywo wygląda tak (zdjęcia miłej Pani z fb)Zobacz załącznik 832602 Zobacz załącznik 832603
Zobacz załącznik 832601
Super,ze wszystko dobrze [emoji5]Ja już po wizyciewszystko jest dobrze dzisiaj 10t1d
termin mam na 15.07 od jutra acard i neoparin do końca ciąży ulżyło mi ale pewno tylko na jakiś tydzień
![]()