reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
1513613560-4dfad44f84db89b4-aaaaaa.jpeg
1513613573-aa054984da5729cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzidzia [emoji3] Najwazniejsze, ze zdrowa. A chociaz zobaczysz dzidzie dodatkowo. [emoji5]
A powiedz mi, mialas juz to usg przez brzuch?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No to ja zeszłej wiosny byłam na spacerze z mężem i synem i droga prosta i gładka a ja nie wiedzieć czemu i jak potknelam sie o wlasne nogi i walnelam jak długa robiac dziuryw jeansach i oczywiście zdzierajac kolana do krwi. Miałam nadzieję, że mąż pomoże mi wstać, a on oddalił się mruczac - Boże kobieto jaka wiocha, ludzie się patrzą! Tak, że tego [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nie ma to jak wspierajacy facet [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak tydzien temu mialam dowcipne i przez brzuch. A dzis u tego lekarza tylko brzez brzuch.

Kurcze bo sie zastanawiam czy by corci nie zabrac na to usg genetyczne. Ale w pierwszej ciazy robil mi to genetyczne przez brzuch, ale dzidzia sie bardzo wiercila, kiepsko bylo widac i potez zrobil tecz dopochwowo, wiec troche sie boje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Super !moja troche mlodsza,co do plci nie pytalam zapytam sie na kolejnym usg. U mnie dzis zrobil taka ladna fotke buzki ze nosek i usta widac. Fajnie ze dziewczynke okreslil tak wczesnie oby juz tak zostalo

Ale to ja sama wywnioskowalam, że dziewczynka [emoji16] bo trochę się pod tym kątem na internecie podksztalcilam [emoji16] i śmieje się czy ktoś później z lekarzy przyzna mi rację czy zaprzeczy [emoji16] wrzuć zdjecie kochana to chętnie też zobaczymy jakie ładne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
1513613560-4dfad44f84db89b4-aaaaaa.jpeg
1513613573-aa054984da5729cc-aaaaaa.jpeg

Piękny Maluszek [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Kurcze bo sie zastanawiam czy by corci nie zabrac na to usg genetyczne. Ale w pierwszej ciazy robil mi to genetyczne przez brzuch, ale dzidzia sie bardzo wiercila, kiepsko bylo widac i potez zrobil tecz dopochwowo, wiec troche sie boje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi powiedzial od razu ze przez brzuch...a jal poprosiłam o fotki to powiedzial ze szkoda ze corki nie wzielam i ze nastepnym razem mam ja wziazc

reklama
Do góry