reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino kciuki za jutrzejszą wizytę. Na pewno jest wszystko w porządku [emoji4] już nie mogę się doczekać chwili aż wszystkie przywitamy małego kawalera. My dziś wizytujemy, mimo że u nas ruchy bardzo wyraźne to stres nieustannie towarzyszy. Taki urok ciąży po stratach.
@burczuś piękny przyrost [emoji4] a może to nie o bliźniaki chodzi a o kolejną córeczkę. Ponoć nieco wyższe przyrosty wskazują na płeć piękna [emoji7] kciuki za dalszy piękny rozwój ciąży.
@Ilis91 super, że wychodzicie do domu. Uważaj na siebie, chuchaj dmuchaj na to twoje szczęście
@roxie123 mimo trudnych relacji to była piękna reakcja taty. Ja nie mogłam liczyć na wsparcie swojego [emoji26]
@monia0208 przytulam
@bobasek1990 gratuluję udanego badania [emoji8] oby tak dalej
@kas90 piękna ty i córeczka też niczego sobie [emoji8] fajnie, że uroczystość się udała
@roki_1991 kilkakrotnie robiłam obie krzywe i nigdy, nikt ode mnie nie chciał skierowania
@Funia90 oj dużo się zwaliło na ciebie na samej końcówce ciąży. Mimo wszystko życzę dużo spokoju i sił.
@nafoczka obiecuję, że opiszę dokładnie swoją historię. Ale wolałabym poczekać do szczęśliwego finału.
Kciuki mocno zaciśnięte za testujące na dniach

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91, teraz odpoczywaj bedzie juz tylko lepiej :*
@burczuś, suuuper! Kiedy usg?
@bertha, do boju :D
@Kwiatuszekk23, @agatush, @Porzeczka1234 czy kateter windi mozna uzywac codziennie? Od kilku dni co rano mala ma okropne wzdecia, gazy i nie moze zrobic kupki jest zakleszczona pupa(kupka nie jest twarda wiec to chyba nie zatwardzenie) strasznie sie pręzy, nie chce jesc.Tylko kateter pomaga i to natychmiast bo kupa schodzi i potem w ciagu dnia zalatwia sie juz normalnie, je i jest spokojna. Troche sie obawiam czy jak bede codziennie stosowac przez jakis dluzszy czas to nie bedzie miala potem problemow z samodzielnym wyproznianiem?

Hejka ;* ja dzisiaj trochę przeziębiona ;/ zimno mi brry ..
Rano dzwoniłam do dentysty...w środę idę na przegląd
Piszecie , że to nie takie straszne usunąć...ale moja 8mka cała nie wyrosła tylko ok. 3/4 , ja sobie nie wyobrażam jak się tam dostaną to baardzo z tyłu jest szczoteczką ledwie tykam ;< do tego raz mi wyskoczyła szczęka z zawiasów u dentysty i teraz jestem taka wystraszona , że nie pytajcie :/
Poszłabym pod narkoze , ale boję się intubowania hehe koszmar nie wiem jak to rozwiążą...mam nadzieje, że mnie dentysta jeszcze gorzej nie nastraszy ...

@olaa90 ja jestem pewna , że chirurgicznie musze to usunąć , a nie znam lekarzy i nie wiem co mi narobią :<
@kas90 NAJLEPSZE ŻYCZENIA ;***
Mieszka się super :) psychicznie jestem raju , nikt mi się nie miesza, itd.
Ale obowiązków wiadomo jak to w domu , a teraz ciągle goście no i święta i takie urwanie głowy :)) Doczytałam , że Asia już sobie przesypia dłużej cieszę się :**
@czarna_mala osz cholerka a to pech :< mam nadzieje ze szybko się umówisz ;* a pytanko do Ciebie Ty chyba pisałas kiedyś , że masz pralke ta eco bubble dobrze pamiętam ? bo ja ostatnio piorę i piorę końca nie wiadać tylko nie mogę wynaleźć szybkiego prania takiego na 15minut albo 30 ...ma ona taką opcje wgl?
@nafoczka nie strasz ;p na razie mnie nic nie boli a jak jest tak jak mówisz to mi wszystkie wypadną ;/ ja mam delikatne jakieś te zęby
@smerfik88 ja robiłąm ale sama do końca nie wiem o co chodzi w tych badaniach... chyba pokażą w jakim stopniu jestesmy uczulone na męza ... czekam na wyniki
@Marthi @Destino @matulkaa powiem Wam , że ja jestem taka , że jakoś nie umiem nie wybaczyć...po prostu wiem , że mam jego charakter czasami jestem porywcza , ale w środku kocham i chyba staram się jakoś to troche zrozumieć...no i widze , że czasami chce lepiej , a czasami nie daje rady . Mam nadzieje ze te 2 tygodnie będą ok ...
@Destino maluszek pcha się na swiat powoli ;**
@Ilis91 supcio! ciesze sie :) uwazaj na siebie , leż i odpoczywaj :**
@bertha oby i u mnie tak było , ale boje sie okrutnie :/ działajcie , kochajcie i niech będzie okruszek w Nowym Roku ;*
@burczuś woooow ! piękna beta ;** cudownie :))) o fakt tez dawno nie byłam muszę pozaglądać na fotki :))

Zawał... :<
NK wszystko nie w normach... super święta będą ho ho ho ... :<
Proszę kochane o rozjaśnienie :*
NKbb.jpg

Załączniki

• NKbb.jpg
    NKbb.jpg
    173,7 KB · Wyświetleń: 327
@Ilis91, teraz odpoczywaj bedzie juz tylko lepiej :*
@burczuś, suuuper! Kiedy usg?
@bertha, do boju :D
@Kwiatuszekk23, @agatush, @Porzeczka1234 czy kateter windi mozna uzywac codziennie? Od kilku dni co rano mala ma okropne wzdecia, gazy i nie moze zrobic kupki jest zakleszczona pupa(kupka nie jest twarda wiec to chyba nie zatwardzenie) strasznie sie pręzy, nie chce jesc.Tylko kateter pomaga i to natychmiast bo kupa schodzi i potem w ciagu dnia zalatwia sie juz normalnie, je i jest spokojna. Troche sie obawiam czy jak bede codziennie stosowac przez jakis dluzszy czas to nie bedzie miala potem problemow z samodzielnym wyproznianiem?
Kasiu ja tego nie używam ale powiem Ci tak : od Jakiegos czasu mamy problemy z kupa. Miśka załatwia się tylko po czopku. I wczoraj lekarz przepisał nam leki na pobudzenie perystaltyki jelit z obawy właśnie przed tym żeby nie doszło do sytuacji że Mloda w ogóle nie będzie potrafiła się załatwić. A objawy M takie jak Asia... Prezy się, jest wzdeta, płacze, denerwuje się... Nie wiem jak to jest przy tym kataterze [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123 pranie 14 minutowe ma lg. Taka prale mam. Ecco buble chyba siemensa tez maja dobre krotkie pranie. Rodzice maja
A maly to wcale nie tak powoli sie pcha

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja myślę , że nie będzie Natanielek tylko Sylwester albo Adaś :D to tak pół żartem .
Kochana jak zdążysz to alarmuj nam , że to już :* ja na zapas życzę szybkiego szczęśliwego rozwiązania :) ... mówią Ci może coś moje wyniki ? :/

reklama
@Ilis91 nie bierz nic na tarczyce jak spada w dół... kurka a moze hormony szaleją w ciaży tak po prostu eh nie wiem , dali Ci cos na unormowanie tego ? ;* kochana jakie miałas wyniki NK ?

Czy któraś moze wybiera się do P na monitoring albo coś ? miałabym prośbę

Do góry