reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kto co woli ;-) ;)
Mi nawet przez mysl nie przeszlo,ze moj Maz nie bylby ze mna. Wedlug mnie to bardzo meskie jak facet ma jaja i widzi jak sie rodzi dzieci.
Moj Maz wychwalal mnie ponad niebiosa po porodzie. Nasze zycie intymne jeszcze bardziej sie rozwinelo. Porod zblizyl nas jeszcze bardziej,a dziecko bylo naszym owocem milosci. Przeszlismy przez to we dwoje. Uwazam,ze porod zbliza partnerow.
A ja bym nie chciała mieć męża przy sobie, fakt, że w moim przypadku to i tak będzie CC, ale jeśli rodziłabym naturalnie to i tak nie chciałabym żeby był przy porodzie ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi lekarz powiedział, że on robi od 14 :) a że serce słucha się po 12tc bo wcześniej nie jest wskazane :) pytałam bo byłam ciekawa czy mi włączy

f2w39n7303c24ozn.png
Ciekawe czy ja w czwartek ujrzę moje małe serduszko [emoji7] jeszcze nie widziałam więc jestem pełna obaw, ale musi być dobrze wierzę w to ! ;)

Każdy sam podejmuje decyzje :) tak aby jemu było dobrze :) mój facet mnie rozpieszcza nacodzien, cieszy się z Maleństwa :) sam wszystko naprawi, taka złota rączka :) ale tam gdzie jest krew to on się nie nadaje :) a ja znam dużo małżeństw gdzie kobieta mężczyźnie zbrzydla po porodzie po tych widokach... Bo ciągle miał to przed oczami :) więc super, że Twój się nadaje, ale ja swojego zmuszać nie będę :) i bez tego wiem, że bedzie super ojcem :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjecie ;) :)

olaaa7 - mi również wieczorami bywa dziwnie ciężko na żołądku, głównie wieczorem pojawiają lub pojawiały się mdłości, jestem wzdęta, czuję taką niestrawność. Te objawy dyspeptyczne powinny minąć razem z pierwszym trymestrem więc już niedługo :) Chciałabym aby również z nimi minęła mi zgaga.

Staraliśmy się jakieś pół roku, a tak naprawdę, na poważnie jakieś 4 miesiące.

Nagini84 fajnie :D Ciekawe jak nasze 7 latki zareagują na dużo młodsze rodzeństwo, trochę się tego boję. Mój jest tak średnio nastawiony, długo przecież był jedynakiem.

Witaj moja córka w styczniu ma 8 lat i i tez mamy problem jedynaka

Ja witaminy biorę tez dość drogie i chyba zmienię ale podobno są bardzo dobre ale 60 zł kosztują do tego osobno kwas bo w tych witaminach nie ma kwasu foliowego
1513698250-420d5b5a78b1f0db-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

Ciekawe czy ja w czwartek ujrzę moje małe serduszko [emoji7] jeszcze nie widziałam więc jestem pełna obaw, ale musi być dobrze wierzę w to ! ;)

Na pewno zobaczysz [emoji16] i będziesz przeszczesliwa :) dla mnie to jak zmienia się Malenstwo co dwa/ trzy tygodnie to zawsze jest wielki szok [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja znów mam piękna gładka twarz a na plecach cała wojna krostow mi się zrobiło [emoji33]
Co do usg byłam w pt 10+1 tydzień i miałam przez brzuch usg wszystko pięknie było widać dzidziuś się ruszał machał rączkami dopochwowe miałam raz przy stwierdzeniu ciazy 6/7 tydz
Moj mąż zarzucały sobie pizzę na kolacje wiec ciasto już rośnie będzie pysznie [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na zgagę najlepsze są migdały ;)

Mi w pierwszej ciąży nie pomagało nic, żyć normalnie nie mogłam :(

A który to będzie tydzień i dzień?

reklama
Do góry