reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zamierzam się dowiedzieć na wizycie czy do końca ciąży mam je brać czy planuje mi zmienić, bo jak przy nich zostanę to kupie od razu kilka paczek :)
Ja teraz będę kupowała w styczniu Femibion 2 ale szału z ceną nie ma więc na zapas nie będę brała

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A no niestety ale tak. Nie powiem która bo nie wiem czy by sobie tego życzyla ale to fakt. Jeszcze jedna na pewno po cichu nas opuscila. Ale chyba mnie rozumiesz ze nie napisze o ktorą dzieeczyne chodzi i mysle że ona tez sie cieszy, ze ja tego za nia nie napiszę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Tak naprawdę to nie wiadomo ile dziewczyn nas opuściło bo nie wszystkie mają ochotę o tym pisać i po prostu przestają się udzielać.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dawno się nie odzywalam dziewczyny ale święta mnie kompletnie pochłonęły prezenty szykowanie sprzątanie a po południu padam na drzemkę i tak leci :) u mnie już 11 tydzień i 4 dzień brzuszek juz troszke widać i jutro wizyta stresuje się strasznie .. gratuluję udanych wizyt :* i strasznie mi przykro z powodu kolejnej straty :( buziaki

Śliczna dzidzi.... Mój bardzo chce być na usg i przy porodzie A mnie to krępuje wg orz usg do pochwowym jak przyszedł dziecko zobaczyc i widział mnie na tym fotelu czerwony jak burak się zrobił potem powiedział że patrzal co lekaz mi tam takiego robi i tylko raz spojzal na monitor kidy serce pokazywał piękny widok

eikt3e3k96x30qte.png

Właśnie tak jest ze nawet nie wiemy ile odeszło z forum nie pisząc nic, zawsze jak wchodzę tu to otwiera mi się strona na której udzielają się założycielka posta, a teraz nic od dawna nie pisze

Ja po wizycie, na całe szczęście mogę odetchnąć:) Jestem w 9t2. Widziałam rączki, nóżki, nawet coś głową fikało na boki:) Następną wizytę mam 3 stycznia (całe szczęście, że mam fajną lekarkę i wie że się denerwuje. Dlatego mam wizyty co dwa tygodnie:))

Kto co woli ;-) ;)
Mi nawet przez mysl nie przeszlo,ze moj Maz nie bylby ze mna. Wedlug mnie to bardzo meskie jak facet ma jaja i widzi jak sie rodzi dzieci.
Moj Maz wychwalal mnie ponad niebiosa po porodzie. Nasze zycie intymne jeszcze bardziej sie rozwinelo. Porod zblizyl nas jeszcze bardziej,a dziecko bylo naszym owocem milosci. Przeszlismy przez to we dwoje. Uwazam,ze porod zbliza partnerow.
Zgadzam się. Mój był przy porodzie i zbliżył nas to jeszcze bardziej. Życie intymne też na plus.[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super wiadomości dzisiaj :) i oby tak zostało do końca :)

Ja zjadłam kebaba, matko jaka miałam na niego ochotę. A koło mnie mam takiego pysznego gdzie są nabijane na tego grilla całe filety z kurczaka więc widzisz przynajmniej co jesz [emoji2] do tego sos czosnkowy na bazie jogurtu, pomidor, kapusta pekińska i czerwona cebula. Coś pysznego [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry