reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Żałuj że nie wiesz jak smakują :D
Śledzie się panieruje, smaży i daje do zalewy octowej, więc platki kukurydziane raczej odpadają :)
Będę eksperymentować :) :p
Były przez jakiś czas w dużych puszkach w Lidlu. [emoji16] całkiem smaczne ... było to jakieś 7 lat temu

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będzie dobrze, masz dla kogo walczyć :) @zylwia przechodziła druga procedurę, tamtym razem bez mrozaka, tym razem bez mrozaka a jednak ten "jedynaczek" w brzuchu szaleje z betą :)
To który dziś dc?? :*
Taaak :D mój jedynaczek silny jest :) ale na pewno będziemy się starać o rodzeństwo :d
Ale w tej procedurze w nowym miejscu czułam się zupełnie inaczej że tak powiem taka " dopilnowana" :p no i miałam dodatek embrioglue i nie wiem czy pomogło czy nie ale na pewno nie zaszkodziło:)
@Justin87 wiem że banalnie to zabrzmi ale ja poprostu uwierzyłam, że się uda ... bylam spokojna
Uda się! Musisz wierzyć my 3mamy kciuki ✊✊✊

Ja kazałam mężowi się wykraść jak by co wiem ze się da bo klientka krępowała teściowa w piątek to jej urnę wydali na weekend do domu i miała ja na pogrzeb w poniedziałek na cmentarz przywieźć. Jak to usłyszałam to od razu pomyślałam ze można by taka Koniczynę podmienić i wysypać gdzies gdzie miło, niech se na mnie drzewa rosną. A na przeludnionym wstrętnym cmentarzu wsadzić atrapę bo prawo każe. Nie znoszę cmentarzy.
Chyba właśnie wygrałam plebiscyt na najbardziej pierdolnieto na forum :rofl::rofl::rofl:
Wręcz przeciwnie. Pomysł mi się podoba [emoji2]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Grudzień to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-12-21 walczaca o szczescie - wizyta pęcherzykowa:)
2017-12-21 zakręcona123 - beta !!
2017-12-21 hope322 - Podglądanie maluszka + rozmowa z genetykiem

2017-12-22 Aguleczka29 - badania prenatalne
2017-12-27 Zylwia - USG pęcherzykowe :)
2017-12-27 Oczekiwanie2017 - podglądanie maluszka <3
2017-12-28 klodine - termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue - termin porodu
2018-01-21 KEHA - termin porodu
2018-04-05 meg86 - termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 - termin porodu 2018-04-10 ludek - termin porodu
2018-05-06 Evelin83 - termin porodu
2018-06-13 jasani - termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 - termin porodu
2018-07-18 hope322 - termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

reklama
Do góry