Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uffff obyło się bez szpitala. Beta mam nadzieję że spadła do zera . Po świętach sprawdzę.@iwo333, a co u Ciebie? Zeszla w koncu ta beta do zera czy jednak musialo sie to zakonczyc w szpitalu? Ja chce isc na sprawdzenie bety 9 stycznia! W tamtym tygodniu byla 24 ale licze ze sama zejdzie do nastepnego pomiaru.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
W jakich jednostkach ten progesteron? Bo są 2 różne obowiązujące a zazwyczaj nie piszą dziewczyny w których jednostkach. To co w jednej znaczy 10 w innej jest ponad 30Babeczki na razie mam wynik progesteronu i coś nie za wysoki on.... niecałe 10... to chyba kiepsko.... czy może z krwi nie wykrywa się całej tej lutki która biorę dopochwowo ?
Cześć Dziewczyny,muszę się wyżalić.Byliśmy dzisiaj na wizycie "startowej". Na razie do in vitro nie możemy podejść ze względu na bakterię,której od 3 miesięcy nie mogę się pozbyć. Prognozy nie są optymistyczne. Lekarz kazał nam się zastanowić nad nasieniem dawcy. Z nasieniem męża mamy podobno tylko do 10% szans,a oprócz tego w przypadku powodzenia,jeśli byłby to chłopczyk,na pewno byłby też bezpłodny. Ciężkie przemyślenia i decyzje przed nami.
![]()
Anett tak mi cholernie przykroDziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.