Jeszczeniematka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!! :-)Dziewczyny no i niewytrzymalam po wczorajszym sikancu-zrobiłam betę. Wynik na dzisiaj 112,7 [emoji4] 7dpt pojutrze kontrola przyrostu.
@walczaca o szczęście super,ze wszystko Ok! Uspokoiłas nie tylko mnie[emoji10] Nie stresuj się,dbaj o Was.
@Nadziejka2 pielęgnuj ten cud! Trzymam kciuki! [emoji1307][emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny no i niewytrzymalam po wczorajszym sikancu-zrobiłam betę. Wynik na dzisiaj 112,7 [emoji4] 7dpt pojutrze kontrola przyrostu.
@walczaca o szczęście super,ze wszystko Ok! Uspokoiłas nie tylko mnie[emoji10] Nie stresuj się,dbaj o Was.
Gratuluje!!!Dziewczyny no i niewytrzymalam po wczorajszym sikancu-zrobiłam betę. Wynik na dzisiaj 112,7 [emoji4] 7dpt pojutrze kontrola przyrostu.
GratulacjeDziewczyny no i niewytrzymalam po wczorajszym sikancu-zrobiłam betę. Wynik na dzisiaj 112,7 [emoji4] 7dpt pojutrze kontrola przyrostu.
Hej ja mam swój gabinet więc pomogę daj mi 1 dzień znajdę Ci coś i wyślę linka na prvCzesc Dziewczynki, ja troche sie odcielam, musze do siebie dojsc. Pisze w sprawie prosby o porade, bo postanowilam sprawic sobie prezent doradzcie: ktoras z Was pisala ze robi sobie sama hybrydy- jaki zestaw kupic? Rodzaj,firme.. Taki zestaw do wlasnego uzytku. Z gory dzieki[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow jestes super[emoji16]Hej ja mam swój gabinet więc pomogę daj mi 1 dzień znajdę Ci coś i wyślę linka na prv
Jutro podchodzę do 10 punkcji. Udało nam się uzbierać 9 komórek plus te które teraz uzyskają. Zapladniamy narazie 6 z nich. Powiem wam że kiepsko się czuje mam spucjniety brzuch i jajniki mega bolą. Wczoraj na kontroli jajeczk już były duże i trochę się boję żeby nie popekalyOooo po dłuższej nieobecności jesteś [emoji4] Jak sytuacja u Ciebie?
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka