reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 - brzuszek musi sie przyzwyczaic do zageszczacza czy mm. Tak samo jak sie zmienia mm z jednego na drugie. Czesto tez zaparcia. Trwa to ok tyg az jelitka zaczna wspolpracowac. Pomagaj malej ta laktuloza z 1-2 tyg. Pod koniec nie dawaj codziennie tylko co 2 dzien i tak stopniowo odstawiaj syrop. Nie od razu. Sprobuj moze bedzie ok. Tylko musisz dac czas. Nie mozesz raz dawac raz nie raz, raz zageszczac raz nie, bo robisz rewolucje w brzuszku. Nic nie dziala od razu, 7-10 dni to min jak trzeba dawac by byly widoczne zmiany. Buziaki dla Was dziewczyny

A ja czekam na to allo i test :/ ciekawe czy wyniki dziś beda ciągle na pocztę wchodzę...
A M mówi nie stresuj się co ma byc to będzie...
tylko ja się tego wyniku boję, że np nie będzie mógł byc dawcą i znowu problem

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 nic innego w sumie nie pozostało jak się tolerować z krwiaczkiem.... Który to tydzień? Cieszę się że ten uśmiech jest bo zupełnie inaczej człowiek funkcjonuje...

@roxie właśnie jak długo czeka się na te wszystkie wyniki?

@matulkaa ,cudne zdjęcia,choć tego drugiego nie potrafię rozkmimić :p

specjalnie dla ciebie objaśnienie :) zarys noska, rozchylone usteczka i kawałek ucha :)

@Funia90 u nas 31t3d :)
@Ilis91 cudowności :)

Mam do was pytanie, czy którykolwiek z lekarzy mówił o wcześniejszym odstawieniu heparyny przed porodem, tak by możliwe było podanie znieczulenia w czasie porodu sn??? bo coś takiego ostatnio Rajtar wspominała, ale nie mam pewnosci czy ją dobrze zrozumiałam

@roxie123 nie zakladaj od razu ze bedzie źle. Glowa do gory. Nie przejmuj sie tak bo takimi myslami jeszcze w nerwice sie wpedzisz. Sama walczylam z nerwicą i lekami 2 lata i naprawde nic fajnego.
aaa i chcialam Ci powiedziec ze masz cudnie urzadzony dom. Nie w moim styly ale jest piekny i urzadzony ze smakiem. Zycze Wam aby za rok bylo slychac w nim tupot malych stopek[emoji3]

@Porzeczka1234 i jak hustawka sprawdza sie u Was???

@bea - piekna ta Wasza krolewna i jakie ma dlugie i zgrabne paluszki

@matulka - sliczny buziaczek ma Twoja mała wstydzioszka

reklama
@smerfik88 robiłam 14tego grudnia NK i KIR miałam po tygodniu a teraz reszty jeszcze nie ma moze przyjdzie dzis albo jutro
@Ilis91 widzisz ! już 12 :)) czyli w sumie z utrzymaniem accofil Ci pomógł co nie ? no i heparyna ale to swoją drogą. Jedziesz jeszcze do P ? czy juz tylko do swojej doktorki ?
@Kitki dziękuję * u mnie raz lepiej raz gorzej...dużo spadło na mnie i chyba zmęczenie daje o sobie znać po prostu , wprowadzka goście święta mama też nie za dobrze się czuje tu znowu czekam na wyniki a do tego idę rwać ósemke za tydzień i mam zawał :D

Dziewczyny co wyrywały ósemkę , czy heparyna nie będzie miała wpływu przy wyrywaniu ? w prawdzie odstawiłam miesiąc temu to chyba nie powinna się tak krew lać ? ja to jestem zeschizowana tym dentystom boje się ;p :/

Do góry